Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugledni stručnjaci

Svi ste pozvani na veliku tribinu o zdravlju srca!

Srce
Foto: Shutterstock
24.09.2015.
u 13:48

Tribina “Kreni sa srcem” bit će održana u subotu, 3. listopada u 11 sati, u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog (Trg Stjepana Radića 4, Zagreb).

Portal Kreni zdravo poziva Vas na veliku tribinu na kojoj će se govoriti o prevenciji i ublažavanju posljedica kardiovaskularnih bolesti, a koja je otvorena za javnost, uz prethodnu prijavu. Na tribini će sudjelovati naši najveći stručnjaci s područja prevencije i liječenja srčanih tegoba.

Tribina “Kreni sa srcem” bit će održana u subotu, 3. listopada u 11 sati, u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog (Trg Stjepana Radića 4, Zagreb).

Dođite na tribinu jer će najugledniji hrvatski stručnjaci odgovarati na Vaša pitanja i kroz edukativnu interakciju dijeliti savjete.

Gosti tribine će govoriti o fibrilaciji atrija i zatajivanju srca, krvnom tlaku, o važnosti kretanja, analizi sastava tijela, rizicima, prehrani i važnosti unosa magnezija u organizam.

Sve detalje oko tribine potražite na portalu Kreni zdravo.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije