Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već je fotografiraju

Stiglo je proljeće: Procvjetala je najpopularnija zagrebačka magnolija na Tomislavcu

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/10
12.03.2019.
u 11:33

Nedaleko zagrebačkog Glavnog kolodvora nalazi se omiljeno mjesto za proljetno poziranje i popularna pozadina za fotografije na Instagramu

Na Tomislavovom je trgu već procvjetala magnolija i tako najavila predivno proljetno vrijeme. Građani i turisti već su počeli fotografirati njeno predivno cvijeće, a i društvene mreže već su preplavljene tim nježno ružičastim cvjetićima. 

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Na stranici Zelenilo grada Zagreba možete vidjeti sve gradske zelene površine s označenim i opisanim drvećem. Najpoznatija zagrebačka magnolija kod Glavnog kolodvora, na latinskom magnolia xsoulangeana ili soulangeova magnolija ima krošnju promjera od šest do deset metara i isto toliko može i narasti, piše na stranici. 

Šetnje centrom Zagreba od sada će biti još ljepše, a možemo se složiti da je ovakvo proljeće ipak najljepše doba u gradu. 
Hashtag #magnolija na Instagramu ima već preko 2000 fotografija, a veliku većinu već čine fotke iz Zagreba. Očekujemo kako će brojka samo rasti. Magnolija kod Glavnog kolodvor omiljeno je mjesto za fotografiranje, a kako i neće biti kada je pozadina jednostavno nestvarna! 

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Pogledajte predivne prizore i video s Tomislavca

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije