Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slažete li se?

Ovih sedam osobina čine ženu seksepilnom

seksi žena, seks
Foto: Thinkstock
28.08.2015.
u 19:54

Teško je muškarcima objasniti što ih to privlači određenim ženama, no evo koje su osobine muškarcima najprivlačnije

Često se pokušava objasniti seksepil. Što je to što neke žene čini privlačnijima od ostalih? Teško je muškarcima objasniti što ih to privlači određenim ženama, no evo što kaže novinar Huffington Posta.

Ovo je sedam stvari koje žene čine privlačnijima:

1. Samopouzdanje

Ključ seksepila leži u samopouzdanju, ne u savršenstvu. Moćan hod, uspostavljanje kontakta očima, široki osmijeh – to je ono što ženu čini privlačnom. Osim toga, samopouzdanje odaje uspješnu osobu, koja se ne boji zauzeti za ono što želi.

2. Ambicija

Ambiciozne žene imaju svrhu i smjer u životu. Ambicija je seksi, jer isti takav muškarac u takvoj ženi vidi partnericu s kojom može osvojiti svijet.

3. Strast

Strast za životom, drugom osobom, interesom, hobijem... Vidjeti ženu koja je zainteresirana i koja zaista voli ono što radi – pravi je afrodizijak.

4. Ljubaznost

U današnjem društvu jako rijetka osobina. Nekoliko trenutaka za drugu osobu, pružanje pomoći onima kojima treba – rijetke su osobine. Ako ih određena žena ima, tada je seksepilnija. Naime, pokazuje da žena ima i dobro srce – što je rjeđe od lijepe vanjštine.

5. Iskrenost

Kada je žena ono što jest i ne mijenja se ni za koga, pokazuje da je zaista pozitivna i izgrađena osoba. Znači da dovoljno poštuje sebe da bi mogla poštovati i partnera.

6. Finoća

Nešto što je teško objasniti, no nema veze sa skupom odjećom ili markicama. To je razina uzvišenosti koju nosite sa sobom i razina poštovanja koju pokazujete prema drugima. Bez obzira na automobil koji vozi, dio grada u kojem živi ili brand koje nosi. Ako imate ružan stav i ponižavate druge – ništa vam ne vrijedi.

7. Inteligencija

Neupitno je – prvo što vas privuče na osobi je izgled. Mnogo flertova počelo je zbog lijepog izgleda, no koliko su takvi odnosi potrajali? Kad razgovor treba postati dublji i zanimljiviji, potrebna je razina inteligencije. Ako to nedostaje drugoj osobi, nestat će i privlačnosti.

>>Oni su vaša savršena formula za seksepil

>>4 osnovna pravila odijevanja za maksimum seksepila

Komentara 1

HA
harakiri
03:04 31.08.2015.

1. NE 2. NE 7. NE. Ostalo vrijedi. Nastavite s ovim analizama, Vecernji.hr, popravljate se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije