Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fantastične brojke

Rekordan mjesec za specijalizirane portale: Diva/Lifestyle, Ordinacija i Living!

08.02.2019.
u 10:44

U rođendanskom mjesecu specijalizirani portali mogu se pohvaliti izvrsnim rezultatima

Uz veliki 60. rođendan Večernji list obilježava i 20 godina postojanja svog internetskog izdanja koje je zaživjelo 8. veljače 1999. Kao prva novinska kuća koja je pokrenula svoj portal, nastavljamo biti pokretač novih trendova i jedan od najvećih proizvođača originalnog sadržaja u Hrvatskoj, što potvrđuje i kontinuirani rast brojki na webu iz mjeseca u mjesec.

Osim portala vecernji.hr, tu su specijalizirani portali: Diva/Lifestyle, Ordinacija i Living, prava mjesta kad tražite zabavu, opuštanje ili se želite informirati. 

Diva/Lifestyle jest mjesto broj 1 za hrvatski street style. Mjesečno ima 733 tisuće jedinstvenih korisnika i 9,5 milijuna pregleda. 

Ordinacija je prvi i najbolji zdravstveni portal sa 697 tisuća jedinstvenih korisnika mjesečno te 2,7 milijuna pregleda stranica. 

Sve o interijerima, nekretninama i o uređenju doma na jednom mjestu možete pronaći na Livingu

>> U videu pogledajte zanimljivosti o specijaliziranim portalima 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije