Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mozgalica

Rekord je 19 sekundi: Možete li brže pronaći tri sove skrivene među školskom djecom?

Gergely Dudás
22.09.2022.
u 07:00

Živopisna slagalica prikazuje tijesnu skupinu djece, a sove su skrivene iza njih.

Poznat je po svojim zanimljivim zagonetkama traženja i pronalaženja koje su postale internetska senzacija, a sada crtač Dudolf oduševljava obožavatelje još jednom preslatkom ilustracijom, kako piše Daily Mail.

Mađarski umjetnik Gergely Dudas, poznatiji kao Dudolf, nedavno je objavio novu mozgalicu koja izaziva obožavatelje da pronađu tri sove skrivene među školskom djecom. Njegova živopisna slagalica prikazuje tijesnu skupinu djece, a sove su skrivene iza njih.

Foto: Gergely Dudás

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Oni koji se upuste u izazov morat će uočiti male smeđe, bijele i krem ​​sove koje su dobro skrivene te pokušati pobijediti rekord od 19 sekundi.

Međutim, ako još uvijek niste mudriji i treba vam malo pomoći u rješavanju zagonetke, evo traga. Pokušajte pogledati prema gornjem lijevom, zatim donjem lijevom i desnom dijelu slike za tri sove.

Ako se još uvijek mučite s pronalaskom sova, pogledajte rješenje:

Foto: Gergely Dudás

Kako uštedjeti struju i vodu pri pranju rublja?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije