Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Gubitak kilograma koji užasava nutricioniste

Mršavljenje
20.09.2022.
u 11:03

Američki znanstveni i medicinski časopisi opisuju značajan gubitak težine kod pretilih pacijenata. Sve zahvaljujući metodi koju je razvio tim kliničkih nutricionista pod vodstvom prof. Adriana Meyera. Čak i muškarci i žene, koji su bili najotporniji na dijete i tjelovježbu, uz profesorovu metodu mršave od 10 do 14 kilograma mjesečno.

Ipak, do sada najbolji rezultat pripada Hrvatici. 28-godišnja Gordana Amerikancima nije dala ni šanse - izgubila je 24 kilograma u manje od 2 mjeseca, bez dijete i vježbanja! Unatoč tako drastičnoj promjeni tjelesne težine, kako pokazuju rezultati njezinih pretraga, nije pretrpjela nikakvo oštećenje zdravlja i već više od 5 mjeseci održava konstantnu tjelesnu težinu i sretna je kao i uvijek.

Gordana, 28 godina:

Nakon primjene metode prof. Meyera, osjećala sam kao da se moje tijelo pretvorilo u stroj za sagorijevanje kalorija. Mast je nestajala s mojih bedara, celulit se smanjivao, a trbuh je nestajao iz dana u dan.

Kako je smršavjela u tako kratkom roku? I na čemu se temelji metoda profesora Meyera?

Marijina priča:

Moj način života nikada nije bio dobar za mršavljenje. Provodila sam puno vremena u uredu, često sam jela noću, nikad nisam željela ići u teretanu i previše brinuti o sebi, pa samim tim nisam bila jedna od vitkih i privlačnih žena. Mom zaručniku to nije smetalo, ali vidjela sam da ga više ne privlačim kao prije… Gledao je vitkije i ljepše djevojke od mene. Osjećala sam se ružno i debelo, a moje samopouzdanje je drastično opalo. Ponekad sam slušala njegove razgovore s kolegama. Stalno je govorio:

Gordana bi trebala smršavjeti barem 20 kilograma. Teža je od mene..."

Nije to bilo baš lijepo, ali ne čudi me to, jer sam se zapustila, pogotovo u zadnje 4 godine. Mnogo puta sam pokušavala nešto promijeniti, ali prava briga o sebi, savjesna prehrana, brojanje kalorija i teretana bili su za mene apsolutna apstrakcija. Nosila sam broj XXL i mrzila sam ići u kupnju. Naravno, bilo je i višednevnih pokušaja, tretmana, ali se unaprijed znalo kako će sve završiti. Ogromni preokret je došao upravo tog 13. siječnja...

Sjećam se tog lijepog sunčanog dana i te mirne atmosfere, koja ni na koji način nije najavljivala goleme promjene koje dolaze s nabavom ovog novog tretmana.

Dobila sam ga u paketu od prijateljice koja živi u Americi, na njemu je bila mala ružičasta čestitka s natpisom "Probaj Goco, još si uvijek lijepa, ali moraš paziti i na svoje tijelo"! Nikad nije prekasno! Ovo je...

"Apsolutni hit u mršavljenju"

Sadržavao je posebne magnetske uloške razvijene prema formuli profesora Meyera, koja se temelji na deblokadi metabolizma i pokretanju procesa sagorijevanja viška masnoće iz cijelog tijela. Je li to razlog zbog čega do sada nijedna dijeta nije djelovala na mene? Bila sam radoznala. Počela sam tražiti informacije o profesorovom otkriću i pročitala više tisuća mišljenja na američkim stranicama. Također sam vidjela dosta istraživanja na temu ove znanstvene formule.

Pisali su kako magnetska terapija odlično djeluje na usporen metabolizam i ne samo da je učinkovita, nego što je još bitno - ne opterećuje organizam. Tada je ovu formulu bilo nemoguće kod nas naručiti. A ja sam imala ove divne uloške. Tako da sam ih počela nositi svaki dan prilikom doručka i ručka, na poslu i kod kuće, te sam pila više vode nego inače. I to je to – nije bilo nikakve posebne dijete niti tjelovježbe. A kilogrami su se postupno smanjivali od prvog dana.

"Osjećala sam kako mast s mene nestaje! Moja odjeća je bila sve opuštenija."

Imala sam dojam da mi se nakon stavljanja uložaka tijelo pretvorilo u stroj za sagorijevanje kalorija - trbuh mi je svakim danom bio sve manji, obrisi mišića su se pojavljivali jako brzo. Nakon 8 tjedana imala sam 55 kg. Izgubila sam 24 kile. Definitivno izgledam nekoliko godina mlađe, ženstvenije, nosim svu modnu odjeću i osjećam se privlačno... Obavila sam i pretrage šećera i kolesterola i rezultati su mi bili izvrsni. Moj zaručnik je konačno ponosan na mene. Izlazim češće, želim se pokazati cijelom svijetu. Zračim jako pozitivnom energijom i život mi je 10 puta bolji.

Kako mršavljenje može biti prirodno, sigurno i tako učinkovito u isto vrijeme?

Profesor Adrian Meyer objašnjava:

“Snaga ovog znanstvenog tretmana leži u aktiviranju dva prirodna procesa – detoksikacije i deblokade metabolizma. Oba su procesa neophodna za učinkovito mršavljenje, ali samo njihova kombinacija sprječava nakupljanje masti u tolikoj mjeri, jačajući pritom prirodni proces razgradnje kilograma.

Kako istraživanja pokazuju, djelovanje magnetskog polja odgovarajućeg intenziteta omogućuje ne samo poboljšanje cirkulacije, čime se pokreće prirodna detoksikacija, već i reguliranje metabolizma. Upravo zato je magnetoterapija trenutno hit za mršavljenje. Osobito kod ljudi koji su već isprobali tablete, flastere ili druge tretmane za mršavljenje.

Stoga, ako ranije niste uspjeli izgubiti na težini, patili ste zbog neučinkovitih metoda ili ste jednostavno umorni od mršavljenja - morate provjeriti magnetoterapiju u mršavljenju.

Više o profesorovoj formuli možete saznati na ovoj službenoj stranici. Ipak, vrijedi reagirati brzo jer danas su magnetski ulošci za mršavljenje dostupni uz 70% popusta, a takva se prilika možda neće ponoviti u budućnosti.

Provjerite kako smršavjeti zahvaljujući magnetskoj formuli profesora Meyera >>>

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije