Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mljaac!

Recept za odličan Oreo cheesecake: Ne treba se peći, a gotov je u nekoliko minuta

Facebook
16.04.2020.
u 07:00

Vrlo je jednostavan za napraviti, mogu ga napraviti čak i osobe koje nemaju iskustva u pečenju kolača.

Na društvenim mrežama svakodnevno se objavljuju novi recepti za kolače i torte. Budući da sve više ljudi ostaje doma, okušavaju se u novim stvarima, tako i u pečenju kolača. Ako želite kolač koji je sladak i ukusan, ali ne smatrate se baš najboljim kuharom, ovo je pravi recept za vas, prenosi The Sun.

Pogledajte hit recept Zagrepčanke za kruh koji svakome uspije: 

Jedna žena na Facebooku je podijelila recept za jednostavan cheesecake s Oreo keksima. Njezin recept je vrlo jednostavan za napraviti, ali treba imati samokontrole jer se treba držati u hladnjaku tijekom noći, prije nego što se može uživati u njemu. Za njezin recept potrebno vam je 150 grama čokolade, 250 grama krem sira, 300 grama vrhnja za šlag, limunova korica, 170 grama Oreo keksa i 40 grama maslaca.

Foto: Daniel Pavlić

Prvo što trebate napraviti je čokoladu otopiti na pari te ostaviti da se hladi. Odvojite punjenje iz Oreo keksi u jednu posudu, a ostatak sameljite. U samljevene kekse dodajte maslac i dobro pomiješajte. Zatim tu smjesu stavite u kalup za torte te stavite u hladnjak, dok radite kremasti dio kolača.

U jednoj posudi mikserom izmiješajte krem sir i punjenje iz Oreo keksi. Nakon što dobijete kremastu smjesu, pomiješajte je s ohlađenom čokoladom. Zatim istucite vrhnje za šlag te dodajte u prvu smjesu. Dodajte limunove korice po želji te stavite kolač u hladnjak tijekom noći. I to je sve, brzi i jednostavni Oreo cheesecake.

Pogledajte kako se rade jako popularne i ukusne krafne u Princessu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije