Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA BORBA

Rak dojke joj je dijagnosticiran četiri puta, evo što ju je bolest naučila

Foto: Screenshot
1/3
29.05.2018.
u 10:52

Kako izgleda njezin život s rakom, na koji se način svakodnevno bori s tom opakom bolešću i što poručuje ženama koje danas prolaze isto što i ona, doznajte u videoprilogu

Stopa smrtnosti u našoj je zemlji još uvijek među najvišima u Europi, ali su ohrabrujući podaci kako se smrtnosti smanjuje, za što je sigurno odgovorna bolja dijagnostika i otkrivanje bolesti u ranoj fazi.

U studiju smo ugostili Ljiljanu Pranjić, ženu koja se s rakom dojke bori već 18 godina, a dijagnozu je dobila čak četiri puta!

Ipak, iz svake je borbe izašla kao pobjednica i bolest ju je, kaže, naučila kako voljeti sebe, svoj život i uživati u svakom danu. Kao članica udruga Sve za nju i Nismo same, gđa. Pranjić za izniman doprinos u borbi protiv raka je i nagrađena, što je za nju i najveće priznanje koje je primila. Njoj su pomagali kad joj je bilo najteže, a tako i ona danas nesebično pomaže svim oboljelim ženama kojima je katkada topla riječ ohrabrenja sve što trebaju čuti.

Kako izgleda njezin život s rakom, na koji se način svakodnevno bori s tom opakom bolešću i što poručuje ženama koje danas prolaze isto što i ona, doznajte u videoprilogu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije