Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jako su se zaljubili

Radila je na slučaju svog supruga kada mu je bilo 17 i poslala ga u zatvor na godinu dana: ‘Sada smo sretno vjenčani!’

Tik Tok
06.12.2022.
u 15:30

Ona se zbog mladića razvela od prvog supruga i prodala njihovu kuću

Jedna žena ispričala je kako je pronašla ljubav na najnevjerojatniji način. Naime, Marisa Marie objasnila je kako je radila na slučaju svog sadašnjeg supruga prije nekoliko godina, te ga je tada poslala u zatvor na godinu dana. Na svom Tik Tok profilu podijelila je video u kojemu priča o tome, a otkrila je i da su se zaljubili kada je on izašao iz zatvora, piše The Sun.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18

Na početku videa je upitala "Želite li da vam nešto ispričam?", a zatim je nastavila otkrivati detalje o njihovom susretu i o tome kako su se točno stvari između njih razvijale.

- Upoznala sam svog supruga kada je trebao odslužiti kaznu od godinu dana, radila sam kao njegova službenica. Ja sam imala 25 godina, a on 17. Kada je izašao, našli smo se i ostalo je povijest. Pet godina kasnije u sretnom smo braku - rekla je.

U drugom videu je ispričala da su ostali u kontaktu kada je on napustio zatvor i da su tada počeli razvijati osjećaje jedno prema drugome. Marisa, koja je tada bila u braku sa svojim prvim suprugom, rekla je da se zbog ljubavi prema 18-godišnjaku razvela, prodala kuću, te započela novi život. Sada radi u frizerskom salonu, a otkrila je i da čekaju prvo dijete, te da je termin u prosincu.

Također, ranije je uzvratila ljudima koji su ukazali na razliku u godinama u njihovoj vezi. U videu, Marisa je rekla da je čula komentare poput: "Mora da si bolesna ako si odlučila biti s nekim 8 godina mlađim od sebe." No, pokazujući da ju ne smetaju kritičari, Marisa je odgovorila: "Nemojte osuđivati dok ne probate i sami."

 

@marisamariexo

And that’s on not caring what the internet thinks #BestSeatInTheHouse #katespadenyhappydance #InTheHeightsChallenge #Destinationdepop #fyp

♬ Bartender - yukia🤎

 

@marisamariexo A sag and a virgo #CloseYourRings #ArbysDiabloDare #YerAWizard #fyp #foryoupage #agegap ♬ Thats What I want - mafraud

Korisnici koji su pogledali video nisu baš bili oduševljeni činjenicom da ga je upoznala dok je imao 17 i da je radila na njegovom slučaju.

- Ovo jednostavno zvuči krivo - napisala je jedna korisnica.

- Ne sviđa mi se kako je ova priča završila - dodala je druga.

Japanska manekenka je hit na društvenim mrežama: 'Svi misle da sam u ranim 20-ima...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije