Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjičav je

Pronašao je igračke za seks svoje supruge, pa se osjeća poniženo: 'Volio bih da me prvo pitala...'

Shutterstock
25.09.2020.
u 23:34

Što mislite, je li supruga trebala tražiti dozvolu od njega za ovo?

"Draga Deidre, pronašao sam kod svoje supruge neke igračke za seks. Kada sam ju davno prije pitao hoćemo li ih isprobati nije bila za to, a sada odjednom ima svoje - bez mog znanja. Zanima me koliko dugo ih koristi... Volio bih da me prvo pitala je li me to smeta, ako je već promijenila mišljenje o tome. Mogli smo ih uostalom zajedno kupiti. Brine me to i osjećam se loše, možda ju više ne mogu zadovoljiti.", požalio se anonimni 44-godišnjak psihoterapeutkinji na svoju tri godine mlađu suprugu.

Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

"Tenzije su s obje strane trenutno. Recite joj to sve, ali na miran način. Pitajte možete li joj se pridružiti u zabavi s igračkama. Zapamtite da nema ništa loše u tome da se svaka strana povremeno zadovolji samostalno", odgovorila mu je Deidre.

Seks i korona? Okolnosti su otežane, ali to ne znači ne!

1/2

 

Komentara 3

NE
nemanatrag
09:23 26.09.2020.

Vijest godine...

MI
miki45
09:18 26.09.2020.

zene se srame nece priznati a puno toga vide na internetu

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
07:51 26.09.2020.

Ti bre imaš sreće.Šta da si naleteo na živu igračku????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije