Naslovnica Lifestyle

Pribor od operacije ostao u tijelu: 'Stavila sam magnet na leđa i on je tako stajao'

Jedna je mama bila na operaciji diska 2013. godine, a ispada kako joj je neki dio pribora od operacije ostao u leđima.
24. srpnja 2019. u 10:47 1 komentara 1081 prikaza
Foto: YouTube

Sevgi Sullerli (34) je prije šest godina bila na operaciji diska u privatnoj bolnici u Turskoj. Operacija je trebala smanjiti njezine užasne bolove, ali simptomi su se samo pogoršali. Kroz godinu dana je jedva stajala na nogama i nije mogla brinuti o djeci.

Menopauza u 21. godini Djevojka (21) nakon operacija cista na jajnicima: 'Rekli su mi da sam u menopauzi i dali mi terapiju'

"Nisam se mogla brinuti o djeci pa sam se preselila mami da mi pomogne. Otišla sam u istu bolnicu gdje sam operirana napraviti snimku kralježnice, ali su mi rekli da me leđa bole od šavova", rekla je mama Sevgi.

 | Autor : YouTube Foto: YouTube

Ipak, stvari su se promijenile nakon što je na televiziji vidjela emisiju o pacijentima u kojima je nakon operacije ostao pribor. Počela je preispitivati svoju operaciju i oporavak.

"Kada bih prolazila pored detektora metala uvijek je pištao, iako nisam imala nikakve metalne predmete na sebi. Jednog dana sam stigla doma i stavila sam magnet na leđa. On je ostao stajati. Bila sam zbunjena i ponovno sam otišla u bolnicu reći doktoru što se događa, a on mi je potvrdio da imam metalni predmet u leđima", ispričala je za Mirror.

 | Autor : YouTube Foto: YouTube

Rekli su joj kako se vjerojatno radi o dijelu igle ili skalpela, a Sevgi ih je odlučila tužiti. Sada je čeka ponovna operacija na kojoj će joj ukloniti metal.

Nema kraja Ovisnica o plastičnim operacijama: Želi imati najveće grudi na svijetu i izgledati kao Barbie
SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
  • ajetodoo:

    Kaj u Turskoj stavljaju željezne šarafe u kičmu/kosti. Pa meni su kod nas pred 45 godina stavili inox antimagnetne.