Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuni promašaj

Preko interneta naručila malu, crnu haljinu, a ono što je došlo, mnoge je nasmijalo: 'To rade za Barbie?'

TikTok
28.04.2022.
u 14:30

Iako nosi XS ili S veličinu, nije očekivala da će doći ovako mala haljina

Jedna se djevojka šokirala kad joj je na adresu stigla haljina koju je naručila preko interneta, a koja stane samo na lutku.

Lucy McNeill (17) je iz internetske trgovine Shein naručila je crnu mini haljinu dugih rukava koju je platila oko 70 kuna, no ubrzo je shvatila da je haljina nevjerojatno mala i da se jedva da rastegnuti na njenu XS/S konfekcijsku veličinu. 

Tetovaže su modni hit, a ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

"Bila sam potpuno šokirana", rekla je Lucy za The Sun. “Ipak, uspjela sam je obući, ali nikako je ne bih nosila u javnosti!"

Priču je podijelila i na TikToku, gdje je u videu pokazala kako ispred tijela drži haljinicu, demonstrirajući razliku u veličini, a iznad je napisala "Oprostite, ali kako ću ući u ovo?!"  

@lucymcneillx

 

♬ original sound - Niana Guerrero

Objava je pogledana 33,9 milijuna puta i skupila je više od dva milijuna lajkova.

""Ovo je tako smiješno... uljepšali ste mi dan, hvala!", komentirala je jedna korisnica, a  druga je dodala: "Taman za Barbie!”

Lucy je kasnije podijelila još jedan video u kojem je odjevena u oskudnu novu haljinicu. "Nisam to očekivala, ali čak izgleda dobro", otkrila je jedna korisnica, a druga je šokirano dodala: "Nevjerojatno, kako si je uopće stavila na sebe?"

@lucymcneillx Reply to @user125002793 ♬ More Than Friends - Aidan Bissett

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije