Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nisi sva svoja'

Prekinula je s dečkom pa poludjela jer je krenuo dalje: Pogledajte kako mu se osvetila za dogovorene spojeve

Shutterstock
30.08.2021.
u 15:22

Nije baš dobila podršku drugih kako je očekivala.

Koliko god vam je možda laknulo nakon prekida, nije baš najugodnije vidjeti da je druga strana odmah krenula dalje. Dok će neki zadržati dostojanstvo i jednostavno ga/ju pustiti, postoje i oni koje obuzme bijes i žele se osvetiti - baš poput akterice današnje priče.

Anonimna djevojka na Twitteru je ponosno podijelila kako je izgledala njezina osveta partneru koje je odmah nakon prekida počeo tražiti nove djevojke na aplikacijama za spojeve, ali nije baš naišla na odobravanje.

U Hrvatskoj sve manje sklapanja brakova: "Ljudi sve kasnije dobivaju stabilno zaposlenje, pa nemaju neke temelje za stabilan život"

U trenutku prekida je, kaže, još uvijek imala pristup njegovom Google kalendaru, pa je tako primijetila da je na određene datume unio imena djevojaka s kojima je dogovorio spoj. Pronašla je njihove profile na društvenim mrežama i javila im da je on u braku. 

Nije poznato kako su njegovi dogovori završili, ali korisnici Twittera nisu baš oduševljeni njezinim potezom. "Ako ste prekinuli, što te briga s kim je? Nastavi sa svojim životom", sugerirala je jedna osoba, dok su je drugi nazvali 'luđakinjom', 'ogorčenom' i jednostavno 'užasnom'.

Bilo je i onih koji ne odobravaju osvetu, ali ih je nasmijala, prenosi Mirror.

Napisala pismo ljubavnici svog muža, ali nije očekivala ovo...

1/3
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:06 31.08.2021.

Jos ga voli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije