Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Retro štih

Poznate dame i zaljubljenice eNVy rooma oduševljene novom kolekcijom

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
30.08.2017.
u 12:14

Ženstvene linije, fini materijali i nepogrešiv stil za estetiku omiljenog dizajnerskog dvojca Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića rezultirali su odjećom koja u sebi kombinira ideje iz različitih razdoblja mode.

Sinoć je u eNVy room Showroomu na adresi Vlaška 68 u društvu prijatelja, medija i brojnih uzvanika predstavljena nova kolekcija, koju čine 20 prêt-a-porter komada i pet vjenčanica.

Uvijek intrigantnu i zanimljivu modnu scenu uljepšale su i brojne dame društvenog života i velike zaljubljenice u eNVy room kreacije poput Jelene Veljače, Antonije Blaće, Ive Šulentić, Bojane Gregorić, Mije Kovačić, Judite Franković i brojnih drugih.

Ženstvene linije, fini materijali i nepogrešiv stil za estetiku omiljenog dizajnerskog dvojca Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića rezultirali su odjećom koja u sebi kombinira ideje iz različitih razdoblja mode.

1/26

Naglasak smo stavili na haljine i kombinezone, uz ponešto kaputa, jakni, sweatshirtova, suknji i topova, a poigrali smo se i bojama. Iako je kolekcija uglavno crno- bijela, dodali smo natruhe zlatne, srebrne, plave i crvene u skladu sa sintagmom dark romance. Istovremeno, haljine su uglavnom prozirne i bez podstave kako bi se naziralo retro donje rublje, samostojeće čarape i suspenzeri. Kao što vidite, naš je recept jednostavan - malo boje, malo retro štiha i pregršt ženstvenosti, kao Wednesday Addams u romantičnom ruhu!“ – poručuju eNVy Roomovci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije