Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale 'Zvijezda'

Gledatelji nezadovoljni, a Blaće poručuje: Prestanite s grubim riječima!

Foto: RTL
1/3
09.06.2017.
u 14:48

Žustra rasprava vodila se na društvenim mrežama nakon proglašenja Jessice Altić McColgan pobjednicom showa. Naime, veliki dio gledatelja tvrdi da je pobjeda namještena, a uzavrele strasti pokušala je smiriti Antonija Blaće

Jessica Altić McColgan bila je samo za bod bolja od Bernarde Bobovečki u sinoćnjoj finalnoj emisiji glazbenog showa "Zvijezde". 

Ovakav ishod izazvao je žustru raspravu na Facebooku gdje su gledatelji negodovali tvrdeći da je sve namješteno i da je Bernarda trebala pobijediti.

- Bernarda je tisućama svjetlosnih godina bolja od svih ali kod nas je sve namješteno i unaprijed se zna tko će pobijediti ali vrijeme će pokazati svoje jer Bernarda je samo jedna - piše u jednom od komentara. U jednom od komentara je pisalo:

- Gledam show od početka da bih na kraju vidjela pobjedu djevojke koja je ne znam čime šarmirala žiri. Koliko je ta cura imala falševa kroz emisije!! A svaki puta naišla na odobravanje žirija. I to su nam neki profesionalci.

Neki gledatelji su zamjerili Tonyju Cetinskom jer je favorizirao Jessicu od početka. Uzavrele strasti na društvenim mrežama pokušala je primiriti i Antonija Blaće i usmjeriti pažnju na ono što je bitno u cijeloj priči.

- Komentiranje - da, grubo komentiranje - NE!  I prestat će odmah. Imali smo dvije prekrasne superfinalistice. Dva mlada pretalentirana bića. ( i ne samo dva, tu su i ostali...) Od srca čestitam Jessici, Bernardi šaljem tisuću poljubaca. Sigurna sam da obje čitaju komentare i sigurna sam da ni jedna od njih ne uživa. Zato vas lijepo molim da prestanete. Svoju podršku jednoj nemojte iskazivati grubim riječima prema drugoj. Mlada bića svaka riječ ranjava. Budite blagi. I sad i inače u životu. Ima mjesta za obje. Ljepotice moje, nadam se da ću dobiti karte u prvom redu na vašim koncertima - napisala je na Facebooku voditeljica.

 

 

 


 

Komentara 8

DO
dopizdilomi
16:09 09.06.2017.

Javila se Blaće koja je talentirana u ....... bip, bip,.......

TO
tomokaro
15:56 09.06.2017.

Bernarda je ženski James Brown,Sara Wough,Areta Franklin,Janis Joplin a Yesica je prosječna pjevačica.Dakle Cetinski ne možeš Yesici dsati 10 a Bernardi 8 bodova već je objektivno Bernarda 10 a Yesica 7.

GR
grodar
17:16 09.06.2017.

Blaće tko te oblaci i sminka ahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije