Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Instagram gori

Bojana Gregorić Vejzović oduševila u badiću: 'Izgledaš kao milijun dolara'

Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram
16.08.2017.
u 19:50

Glumica se odmara u Dubrovniku i okolici, a nedavno je imala premijeru predstave “Gospoda Glembajevi” na Dubrovačkim ljetnim igrama

U nepunih sat vremena od objave fotografije koja prikazuje njezino isklesano tijelo u trendovskom kupaćem kostimu na prugice glumica Bojana Gregorić Vejzović dobila je pregršt komplimenata.

“Izgledaš kao milijun dolara”, napisala joj je kolegica Jelena Veljača dok su se drugi nadovezivali: “Morat ćemo stvarati nove riječi za opise vaših fotografija, moćno!”, “Prekrasna Bojana”... – samo su neki od komentara ispod fotografije na njezinu profilu na Instagramu.

 

Nothing to declare😄 #beachlife #summer2017 #goodvibes #joy #smile #actresslife #bojanagregoricvejzovic

Objavu dijeli Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.gv)

Naime, glumica se odmara u Dubrovniku i okolici, a nedavno je imala premijeru predstave “Gospoda Glembajevi” na Dubrovačkim ljetnim igrama u kojoj je tumačila sestru Angeliku.

 

Morning's like this 🌊☀️💙 #mornings #sun #summer #summerincroatia #actresslife #bojanagregoricvejzovic

Objavu dijeli Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.gv)

Komentara 11

SJ
Samo ja
20:13 16.08.2017.

prije kao milijun dinara

SA
sasavt
21:01 16.08.2017.

ko vam plaća ovakve članke ?

LU
Lujo123
20:31 16.08.2017.

budalastog li naslova!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije