Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirni dani na otoku

Obiteljska idila Jelene Veljače i Dražena Čučeka na otoku Zlarinu

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell, Igor Kralj/Pixsell
1/4
26.07.2017.
u 16:56

Daleko od mondenih ljetnih okupljališta, sretna tročlana obitelj uživa u mirnom i neopterećenom životu na jednom od najljepših hrvatskih otoka

Otočna idila! Tako bi se ukratko mogao opisati godišnji odmor scenaristice i glumice Jelene Veljače, njezina supruga, glumca Dražena Čučeka i njihove 19-mjesečne kćeri Lene.

Tročlana obitelj provest će dva tjedna na Zlarinu, gdje provode miran i neopterećen život na otoku. Automobila nema, a kad treba u nabavu, Jelena sjeda na bicikl za koji je zakvačila i prikolicu u kojoj se njezina Lena obožava voziti.

 

 

 

Stigli smo. #nofilter #month19 #morejeslano🌊#islandlife

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

 

 

 

At the end of the day... #month19 #islandlife

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

 

 

 

Sto je sve Jelena donijela s placa... 🍆🍅🍎🍐🥔👧 #islandlife #noon #naptime #month19

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

 

 

 

Jelena je na društvenim mrežama objavila fotografiju kćeri dok spava u prikolici natrpanoj namirnicama s tržnice. Bez sumnje, ova tročlana obitelj s “neobičnim” prijevoznim sredstvom prava je atrakcija na Zlarinu.

Kako je prošle godine Lena bila još premala da bi iskusila čari uživanja u moru, ovo je ljeto, otkriva njezina mama, morska vila po nekoliko sati ne izlazi iz mora. Odmor na Zlarinu bio je i najbolji dar Draženu Čučeku za njegov 47. rođendan, koji je proslavio 15. srpnja u obiteljskoj atmosferi.

Komentara 9

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
22:39 26.07.2017.

ima dobar video

M3
Miške 3
17:01 26.07.2017.

A prije je bila idila sa Jankom Volarićem ili kako se već zove. Bog mi grijehe oprosti, kako taj izgleda.

ST
staromlad
18:33 26.07.2017.

oh, kako idilično. Kao ona voli život na otoku, a 15.8. će već biti u metropoli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije