Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postala hit na internetu

Potpuni stranac ju je zaustavio dok je trčala i rekao joj da su joj grudi obješene. Evo kako mu je uzvratila...

Michelle Kirk
Foto: Facebook
14.07.2016.
u 07:07

Otišla je kući i odlučila reći što misli o ovom događaju putem društvenih mreža, a uskoro je postala hit na internetu

Michelle Kirk 28- godišnja je majka 18- mjesečne bebe s Floride i posljednje vrijeme trenira intenzivno za njujorški maraton. 

Dok je trčala i istovremeno gurala dječja kolica, put joj je prepriječio biciklom potpuni stranac koji se zaustavio da joj kaže da joj grudi vise te da joj je potreban bolji sportski grudnjak od tog kojeg je imala na sebi. Ako bude trčala i dalje, grudi će joj biti još gore, rekao joj je. 

Zbunjena nastalom situacijom, ali i činjenicom da je dijete s njom, Michelle nije odmah odgovorila čovjeku. 

Otišla je kući i odlučila reći što misli o ovom događaju putem društvenih mreža, a uskorio je postala hit na internetu. 

– Ovo je poruka zločestom muškarcu koji me je zaustavio da mi kaže da mi je potreban bolji grudnjak. Ako ti smeta kako moje grudi stoje, nemoj gledati u njih... Je**i se – napisala je na početku posta Kirk koja je i objavila fotografija u sportskoj majici kako pokazuje srednji prst. 

Napisala je i da se zbog takvih muškaraca sve više žena osjeća nesigurno i da neće prestati raditi ono što voli te da sebe voli previše da bi dopustila takvom muškarcu da je njegov ispad mržnje pogodi.  

 

Komentara 16

IJ
ijatebi
08:44 14.07.2016.

Neki lik u Americi rekao nekoj ženi da joj vise sise a ona mu pkazala srednji prst. I to prenose najveće novine u RH??????????? RIP novinarstvo i zdravi razume....

Avatar George Bailey
George Bailey
08:38 14.07.2016.

Nije problem u tome što je ona napisala besmislicu i što postoje neki kojima je to u redu, nego je problem što mediji to prenose kao nešto vrlo pozitivno. Ovaj svijet zaista ide kvragu.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:01 14.07.2016.

On je to rekao za njeno dobro, joooj kokice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije