Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'volim sebe'

Objavila je ovu fotografiju i postala internetski hit

fejs
Foto: Facebook
21.01.2016.
u 10:00

Riječ je o ženi koja nakon jedne večere s prijateljima odlučila podijeliti svoju fotografiju sa svojim obožavateljima. Ona je pjevačica i odlučila je svim poručiti: Sretna sam i volim svoje tijelo

Ovo je priča o još jednoj objavi u nizu na društvenim mrežama koja je postala hit. 

Dok su se proteklih godina većinom "skrivale", žene koje nemaju  manekenske proporcije počele su "istupati" objavama svojih fotografija na društvenim mrežama. I poručuju: Volim svoje tijelo. 

Takva je i ova objava Mar Ortez na Facebooku pokrenula lavinu komentara i "lajkova". 

Riječ je o ženi koja nakon jedne večere s prijateljima odlučila podijeliti svoju fotografiju sa svojim obožavateljima. Ona je pjevačica i odlučila je svim poručiti: Sretna sam i volim svoje tijelo. 

– Zašto je veličina bitna? Ne zamaram se time da jedem salatu svaki dan i imam trbušnjake. Ako odlučim nešto poduzeti po pitanju svojih kilograma, to ću napraviti radi same sebe i  to će biti stvar mog osobnog izbora i ne tiče se nikog drugog. 

Someone told me "Mar you're losing weight...." I said "Really? You think so? I eat a burger, fries and pizza like...

Posted by Mar Ortiz on Sunday, January 10, 2016

Nije ni očekivala kako će njezina objava odjeknuti u viralnom svijetu. I dok su je neki okrivili da promovira pretilost, većinom su je korisnici Facebooka, ali i Instagrama podržali jer "promovira ono što jesmo, a ne ono što nam drugi nameću da bismo trebali biti. "

– Zašto bi samo mršavice bile lijepe – tek je jedan od komentara ostavljen ispod fotografije. 

>>Ostavio ju je par dana prije vjenčanja, a ono što je ona napravila postalo je hit

Komentara 6

EM
emaras09
15:32 21.01.2016.

U ovom slučaju veličina je jako bitna.

SM
suzy.myoko2
12:35 21.01.2016.

Drago nam je što je sretna, ali je nejasno zašto tu svoju sreću želi podijeliti s nama ??? Što bi rekli: ...što blejiš kad te nitko ne šiša ???

DD
Dizdar_D
11:47 21.01.2016.

Super, ponosis se time sto si pretila ? To je bolest danasnjeg vremena, ta prekomjerna tezina moze izazvati dosta ozbiljnih problema. Treba da se vjezba koliko se moze, a ne da se reklamira stomak do poda i objavljuje kako smo zadovoljni slaufom oko struka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije