Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična kombinacija

Popularni chef izvrijeđao kolegu koji je na odrezak stavio - Nutellu: 'Ti si idiot...'

TikTok/GordonRamsey
19.03.2021.
u 13:30

"Nisam se mogao prestati smijati, ipak je to Gordon Ramsay, a svi znaju kako lud može biti" kaže kuhar Tosta na napad Gordona Ramsaya.

Poznati Britanski kuhar i zvijezda kulinarskog showa 'Master Chef' Gordon Ramsay često online komentira razne kulinarske objave i recepte, a jedna od njegovih najpopularnijih objava je o Nutelli na skupom i cijenjenom komadu japanske Wagyu govedine.

- Nutella na Wagyu odresku? Ozbiljno?! Mora da se šališ. Kakav idiot!-  započeo je Ramsay svoj TikTok video koji je pregledan više od 31 milijun puta.

Reakcija je to na talijanskog kuhara Gustava Tostu koji je pod imenom @realguge na TikToku napisao da je njegov Nutella Wagyu odrezak samo jedan od njegovih brojnih neobičnih pokusa s odrescima, koji su ga i proslavili.

- Nisam se mogao prestati smijati, ipak je to Gordon Ramsay, a svi znaju kako lud može biti - opisao je Tosta svoju reakciju na napad Ramsaya, za kojeg kaže da je 'činjenično prava kulinarska zvijezda'.

@gordonramsayofficial

##duet with @realguga Nutella on Waygu? Seriously!! You idiot Nutella sandwich 🤦‍♀️🤯 ##fyp

♬ Yummy - Justin Bieber

Tosta, piše Insider, zaista odrezak sprema sa svim što se može zamisliti: od gazirane vode i maslaca od kikirikija do majoneze ili ananasa. Inspiraciju za odrezak s Nutellom dobio je, kao i za mnoge druge recepte, od svojih 2,58 milijuna YouTube pretplatnika koji su od njega tražili da napravi eksperiment s jednim od najskupljih komada mesa na svijetu.

- Više mi je YouTube pretplatnika napisalo da obožavaju Nutellu i odreske, pa zašto ih ne bi kombinirali, i tako sam odlučio i to isprobati - kaže Tosta čiji je kratki TikTok video brzo privukao pažnju popularnog Ramsaya.

Majstor kuhinje upozorava: 'Ako ovo vidite na meniju, odmah napustite restoran'

1/4

Ipak, dodaje i da se malo i zabrinuo što kuhar s Michelinovim zvjezdicama nije shvatio da je njegov Nutella odrezak samo eksperiment.

Nikako taj recept ne preporučujem! - kaže Tosta. 'Bilo je jako zabavno raditi ga jer se kroz eksperimente uči i nikad ne znate kakvog je nešto okusa dok sami ne probate - dodaje, te napominje kako će 'zvijezdi Master Chefa drugi put pokazati što zna'.

- Bio bih bolji od njega - kaže Tosta. 'A opet, tko zna, ipak je to Gordon Ramsay!' 

Pokazala kako izgleda hrana iz McDonald'sa nakon - 17 godina!

Komentara 1

FM
fmica
21:04 19.03.2021.

slažem se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije