Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCHWARZKOPF CRO A PORTER

Pogledajte kako izgleda slavonska krizma kroz oči branda Twins

TWINS
Foto: Jakov Baričić
1/12
10.07.2014.
u 13:30

Dašak slavonskog života u kolekciju je donesen i maštovitim vezovima u obliku karakterističnih natpisa kao što je primjerice ''još sam kuharica mlada zato ne znam što ću kuhat sada'',

Nakon predivne priče o kraljeviću i prosjaku iz radionice dvojca TWINS stigla je još jedna zanimljiva kampanja mladog branda čija dominacija hrvatskom modnom scenom tek počinje.

Begović i Štimac snage su ponovo udružili s mladim fotografom Jakovom Baričićem u raskošnom prostoru zagrebačkog Muzeja za umjetnost i obrt koji gotovo da je već postao i zaštitni znak njihovog branda. Ovog puta donose nam priču o krizmi u Slavoniji iz koje i sami dolaze, u silueti vidljivo inspirirani 50 – im godinama prošlog stoljeća, a u stylingu bogatim gozbama koje slavonske žene tradicionalno pripremaju u danima uoči krizme.

Foto: Jakov Baričić

- Veliki dio inspiracije proizlazi iz slavonske trpeze kojoj se pridaje najviše pažnje prilikom pripreme krizme tako da na našoj odjeći možete vidjeti našiveno posuđe i salvete koje smo u odjevne predmete ukomponirali koristeći se tehnikom decoupagea. Kod izrade nakita koristili smo zlatni pribor za jelo od kojeg smo radili ogrlice i narukvice, izjavili su Twinsi.

Dašak slavonskog života u kolekciju je donesen i maštovitim vezovima u obliku karakterističnih natpisa kao što je primjerice ''još sam kuharica mlada zato ne znam što ću kuhat sada'', ali i upotrebom paname koja se u narodu specifično naziva borica i koristi za izradu stolnjaka.

Najveća inspiracija dvojcu je ipak njihova muza Ana Begović koja se našla u kampanji uz još dva Talijina modela – Mariju Kovač i Karmelu Lenić. Frizuru potpisuje Nikola Blažinić, a za make – up se pobrinula Iva Mandić.

Pripremila Nives Bošnjak

Foto: Jakov Baričić

>>Indira Vladić:'Danas sam sretna žena i sama sam to zaslužila'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije