Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Podravka Bio rajčica: Jedino što ih dotiče je priroda

Podravka Bio rajčica
Foto: Promo
1/5
04.06.2019.
u 10:18

Rajčice okupane mediteranskim suncem, ubrane na ekološkim farmama i prerađene u roku od 24 sata od branja svako će jelo obogatiti i učiniti ga potpuno neodoljivim.

Podravka proizvodima od rajčice pridružili su se Bio članovi. U ponudi su sada Bio passata, Bio passata Rustica te Bio sjeckana rajčica. Podravka Bio rajčica proizvode krasi vrhunski okus, visoka nutritivna vrijednost, ali i ekološki uzgoj. Dokaz je to da briga o vlastitom zdravlju može biti i – ukusna.

Rajčice iz ekološkog uzgoja

Sve rajčice koje dospijevaju u Bio passatu, Bio passatu rusticu i Bio sjeckanu rajčicu prerađene su u roku od 24 sata od branja. Podravka Bio rajčice rasle su pod toplim suncem Mediterana i jedino što ih dotiče je – priroda.

Podravka Bio rajčica proizvodi su odličan odabir za sve one koji zdravlje „uzimaju“ preko tanjura i one koji uživaju u organskoj hrani. Upravo stoga je Podravka u svoj asortiman uvrstila četiri fantastična organska proizvoda  – Bio passatu, Bio passatu Rusticu i Bio sjeckanu rajčicu u dva pakiranja.

Podravka vas daruje

Podravka Bio rajčica proizvodi nedvojbeno će svakoga inspirirati za najukusnija jela – od variva, preko umaka i juhica do pizze i bruschetta. Međutim, dopustite da vas inspiriraju i u kreativnom stvaralaštvu. Sve što trebate je uzeti kameru u ruke i fotografirati svoj omiljeni Bio rajčica proizvod.

Naime, u tijeku je nagradni natječaj „Puna torba čiste prirode“. Nadahnite se prirodom jer Podravka 50 najkreativnijih radova daruje platnenom torbom i poklon paketom proizvoda Bio rajčica. Fotografirajte neki od Bio rajčica proizvoda u prirodnom okruženju i pošaljite fotografiju do 20. lipnja.

Pročitajte detalje nagradnog natječaja „Puna torba čiste prirode“ i dopustite da ljepota netaknute prirode Mediterana dotakne vaš kreativni duh.

Bio pasirana rajčica rustica
Nitko ne voli vodenasta variva, a svi ćemo se složiti da juha od rajčica mora biti savršeno kremaste strukture – više ne morate o tome razmišljati jer veća gustoća rustica bio pasirane rajčice dodatno izražava baršunastu teksturu, a odličan okus dolazi od mediteranskim suncem okupanih rajčica obrađenih u samo 24 sata od branja na ekološkim farmama. Jela obogaćena bio pasiranom rajčicom rustika vašim najbližima činiti će se kao znanstvena fantastika!

 

Foto: Arena Hospitality Group
Bio pasirana rajčica
Baršunasta tekstura i savršen okus bez dodatka soli samo su neke od odlika ove vrhunske pasirane rajčice. Pasiranje unutar samo 24 sata od berbe, od rajčica uzgojenih isključivo na ekološkim farmama pod toplim mediteranskim suncem, zaslužno je za punoću okusa koja će obogatiti svako jelo. Napravite vrhunske juhe, variva i umake koji će mamiti osmijehe!    

 

Foto: Arena Hospitality Group
Bio sjeckana rajčica
Za izradu ovih komadića zadovoljstva pomno su birane samo najfinije organske rajčice koje su sazrjele na mediteranskom suncu! Mediteranska klima koja je najpogodnija za uzgoj rajčica i činjenica da su sjeckane samo 24 sata od branja, ovim komadićima daje punoću okusa koja će obogatiti sva jela. Trebate li komadiće rajčice za ukusne bruschette, umak za pizzu ili kao dodatak bilo kojoj vrsti priloga, od Podravka bio sjeckane rajčice nema boljega izbora! 

 

 

 

Foto: Arena Hospitality Group
Bio sjeckana rajčica
Bogat i pun okus ovih finih mesnatih komadića rajčice očuvan je njenim prirodnim sokom, a za taj okus je zaslužna prerada suncem okupanih plodova rajčice unutar samo 24 sata od branja. U ovom praktičnom pakiranju naći ćete komadiće samo pomno odabrane rajčice uzgojene na ekološkim farmama, a za one koji vole čisti okus rajčice nije dodavana niti sol. Komadići sreće za bolje kulinarsko umijeće!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije