Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično upoznavanje

Počela se dopisivati sa zatvorenikom, vjenčali su se i ne mare za osude: 'Jedva čekamo da bude slobodan'

Naomi Ella Oquendo/Facebook
19.08.2021.
u 11:30

Slala je pisma 4 godine starijem Victoru koji služi kaznu od 24 godine zbog dvostrukog ubojstva u SAD-u i na kraju su se zaljubili.

Naomi Ella, 27-godišnjakinja iz Manchestera prije godinu dana odlučila se prijaviti u program dopisivanja s nepoznatim muškarcima - koji su u zatvoru. Slala je pisma 4 godine starijem Victoru koji služi kaznu od 24 godine zbog dvostrukog ubojstva u SAD-u.

Victor je počeo odgovarati na pisma, zbližavali su se i zaljubili jedno u drugo. Naomi je otkrila i da su sada u braku, ali nije objašnjavala kako su uspjeli održati ceremoniju s obzirom na njegov život iza rešetaka i kilometrima dalje od nje. 

Otvorila je TikTok profil i počela dijeliti svoje iskustvo, odnosno kako izgleda veza sa zatvorenikom, kako se dopisuju, razgovaraju putem telefona... S korisnicima je podijelila i vijest da uskoro seli u Michigan kako bi mu bila što bliže.

Kako bi ga barem malo opravdala za već 'odležanih' 11 godina, ispričala je da je imao teško djetinjstvo, da je živio u udomiteljskim obiteljima koje su ga zlostavljale, pa je veći dio tinejdžerskih dana proveo na klupicama u parku i napuštenim kućama.

@naomiellaoquendo

Be kind 🤍 #prisongf #prisonwifelife #prisoncommunity #prisonwife #felonlove #prisontiktok #prisonlove #prisontok #petition #change #secondchance

♬ A moist healing song - Nez Tunes

Na njezinu nesreću, Michigan trenutno nema zakon o dobrom vladanju u zatvoru kao ni o smanjivanju kazne, ali nada se promjeni kako bi njezin suprug mogao negdje 2027. godine napustiti zatvor. U suprotnom će ondje biti do 2034., prenosi The Sun.

"Vjerujem da bi Victora trebali pomilovati, ne samo zato što je njegov slučaj bio nepravedan, već i zato što je on sad 30-godišnjak koji je naučio puno iz svojih pogrešaka i samo želi dobiti drugu priliku u životu", rekla je i ispričala da se jako kaje zbog svega.

Mnogi korisnici Instagrama i TikToka osudili su njihovu vezu kao i njezinu odluku da se uopće počne dopisivati s ubojicom. Ipak, njih dvoje ne mare za ružne komentare već jedva čekaju da započnu zajednički život.

Svako jutro budi se u 4 i 30 kako bi svome suprugu napravila doručak:

1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije