Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saznajte

Držite li volan s jednom ili s obje ruke dok vozite? Evo što to govori o vama

Vožnja
Foto: PIXELL
18.08.2021.
u 11:34

Jeste li avanturist, perfekcionist, jednostavna osoba? Odgovor vam daje ova jedna navika.

Svaki vozač ima neke svoje navike u automobilu - od toga kako namjesti sjedalo, do odabira glazbe i držanja volana. Sve to povezano je s karakterom i osobnostima, ponajviše položaj ruku. Držite li obje na volanu ili samo jednu? 

Ako je odgovor samo jednu, dok je druga na mjenjaču to znači da ste vrlo jednostavni. Okruženi ste bliskim ljudima i radije imate mali broj njih oko sebe nego gomilu. Ljudi vas poštuju i najviše kod vas vole to što niste skloni dramatiziranju.



Ako držite obje ruke na sredini volana vi ste osoba koja ne voli sukobe. Ponekad podignete glas, ali to je samo onda kada ste već jako iznervirani. Samo želite mir i dobre odnose s drugima.

Njemačka policija zaustavila Hrvata i kaznila ga s 1924 eura, on odlučio drugačije to riješiti

One osobe koje grčevito drže volan na gornjoj strani s obje ruke voze onako kako su naučili u autoškoli i strogo se drže propisa. Perfekcionist ste i mnogi bi htjeli biti poput vas.

Samo jedna ruka vam je na volanu i opuštena je? Skloni ste avanturama i volite adrenalin. Takav način života baš i ne veseli vašu okolinu jer brinu za vas, prenosi Bright Side.

Kako se rukujete? Doznajte što vaš stisak ruke govori o vama:

Vožnja
1/6
Ključne riječi

Komentara 4

KM
klinicki.mrtav
19:26 18.08.2021.

Volan je najbolja izmišljena stvar jer kad si stvarno umoran možeš se objema rukama za njega uhvatiti da ne ispadneš iz automobila.

MM
Marljivi mrav
22:03 18.08.2021.

Ja vozim na autopilotu!!@ u koju da se svrstam kategoriju???

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
21:34 18.08.2021.

ja imam automatik, vozim s koljenima...što sad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije