Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirali gosti

Par šokirao s pozivnicama za vjenčanje: 'Sve čudni i bezobrazni zahtjevi...'

Pixabay
13.05.2023.
u 15:12

Od gostiju su, između ostalog, tražili i da sami donesu svoju stolicu; ako ne bude dovoljno mjesta - i sendvič.

Iako se većina ljudi raduje pozivu na vjenčanje, jedan je par svoje buduće goste tako razljutio sa svojim pozivnicama da su mnogi zbog njih odlučili preskočiti taj sretni događaj. Detalji su objavljeni u Facebook grupi o vjenčanjima pod nazivom That's it, I'm wedding shaming, a korisnici su komentirali i činjenicu da je par pozivnice poslao čak dvije godine unaprijed, sada za svadbu u 2025. godini.

"Sramota, ovo je najgora pozivnica koju sam ikad vidio. Također, poslana je sada, a vjenčanje je 2025. ", piše anonimno jedan korisnik koji je svoju dobio u sandučiću. Prvo, par od gostiju za svoje vjenčanje traži da poštuju poluformalni kodeks odijevanja. "Svi gosti trebaju nositi što je moguće svjetliju odjeću, nikako ljubičastu ni potpuno crnu odjeću", pišu budući supružnici.

Dalje, iako nije neobično da se vjenčanja održavaju bez djece, neke je zasmetao način na koji su to na svojim pozivnicama formulirali. "Za djecu bolje nađite dadilju jer iskreno, tamo neće imati što raditi", poručili su budući mladenci, a gostima su objasnili i da će njihovo vjenčanje biti potpuno bez alkohola, tako da točenje alkohola neće biti niti dopušteno...

Osim toga, od gostiju su još tražili i da sami donesu svoju stolicu; ako ne bude dovoljno mjesta - i sendvič; što je većinu šokiralo. Bilo je ipak i onih koji su na Facebooku komentirali kako su pozivnice hrabro napisane,dok su drugi komentirali da im se čini da će ta svadba biti najgora ikada. "Njihov je način pisanja dovoljan da me natjera da kažem 'kvragu ne idem' ", napisao je jedan korisnik.

"Nemojte misliti da postoji puno poluformalnih opcija za muškarce u bijelom. Osim ako ne žele da im vjenčanje izgleda kao video spot Backstreet Boysa.", dodao je drugi, a bilo je i onih kojima su se zahtjevi svidjeli. "Ovo je sasvim u redu, gosti vjerojatno razumiju njihov smisao za humor", napisao je treći, prenio The Sun.

Buduća mladenka želi poslati ispričnicu onima koje neće zvati na vjenčanje: 'To je grozno!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije