Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUDILI NJEZIN POSTUPAK

Otkrila kako se osvetila svom dečku koji ju je prevario pa šokirale mnoge: 'Pretjerala si!'

Shutterstock
18.04.2022.
u 13:30

Htjela je napraviti neku štetu na autu, ali nije imala ništa pri ruci pa joj je na pamet pala samo jedna ideja..

Većina ljudi se bar jednom našla u situaciji da se poželi osvetiti bivšem partneru ili partnerici koji ih je povrijedio. I dok velika većina od toga ipak odustane, postoje i oni koji želju provedu u djelo. Jedna djevojka je na Tik Toku podijelila kako se osvetila svom bivšem dečku, a mnogi su njezin postupak osudili i rekli joj da je otišla predaleko s osvetom.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

Tia Weathers šokirala je ljude kada je u jednom videu podijelila kako je obavila veliku nuždu na vozačkom sjedalu u autu svoga dečka nakon što je saznala što je napravio, piše The Sun.

- Naslutila sam da radi nešto što ne bi smio i tada sam krenula istraživati. Uspjela sam naći adresu koju je često posjećivao i ispostavilo se da je to kuća jedne cure koja meni baš i nije bila draga - rekla je Tia u videu.

Odlučila ga je nazvati, ali se nije javljao i ona je odmah zaključila da ju vara, zatim je otišla do kuće i vidjela da je njegov auto parkiran ispred. 

- Trubila sam u autu, zvala ga, kucala na vrata, ali on se nija javljao, pa sam nakon 5 minuta otišla do njegovog auta. Htjela sam napraviti nekakvu štetu, ali nisam imala čime, pa sam se sjetila jedne stvari koju sam mogla učiniti. Otvorila sam prednja vrata, izvršila veliku nuždu na vozačkom mjestu i onda to samo ostavila i odvezla se kući u svom autu - dodala je.

Dok se vozila, poslala mu je poruku u kojoj mu je napisala da uživa u onom što mu je ostavila u autu, kao što je on uživao varati nju.

No, bez obzira na njezin trud oko osvete, par se nakon nekog vremena pomirio,a njezin video izazvao je burne reakcije. Mnogi su tvrdili da je odvratna i da je to jednostavno previše.

- Ovo je baš gadno i bolesno - napisao je jedan korisnik.

- Nisam nikada čuo nešto tako djetinjasto - dodao je drugi. 

Neki su ipak podržali Tiu i pisali joj kako je mogla napraviti još nešto gore od toga, dok su drugi komentirali da je to i zaslužio.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije