Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Cijelo vrijeme pogrešno ribate sir: Ovaj trik olakšat će cijeli posao!

TikTok
11.04.2022.
u 07:00

Nećete morati čistiti poslije ribanja, a spremanje viška sira nikad nije bilo lakše

Ljubitelji sira znaju koliko samo ribanje sira uvijek stvara nered u kuhinji, ali jedan muškarac osmislio je genijalni trik za ribanje sira bez ikakvog nereda. Sve što trebate je plastična vrećica za hranu, kako prenosi The Sun.

Nije to samo pizza sa sirom, evo što sadrži prava Margherita:

1/8

Trik je podijeljen na TikToku profilu The Dad Briefs, a u videu objašnjava kako vam samo jedna plastična vrećica može pomoći u smanjivanju nereda. Sve što trebate napraviti je staviti plastičnu vrećicu za hranu na dno ribeža za sir prije nego što počnete ribati sir. Zatim naribajte sir kao i obično, a sve što naribate završit će u plastičnoj vrećici!

@thedadbriefs A grate old hack for #shreddedcheese. #cheddar #kitchenhack ♬ The Cheese Song - Blake Rules & Netherfriends

Video je brzo postao popularan na društvenim mrežama, a mnogi korisnici ostali su oduševljeni ovim trikom. “Stvarno je tako jednostavno? Promijenili ste mi život!”, napisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Sjajno! Najviše mrzim čistiti ostatke sira s kuhinjskog pulta.”

S ovim trikom zaspat ćete za pet minuta! 😴

Ključne riječi

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
08:31 11.04.2022.

U nastavku slijedi, samo na TikToku: kako ostrugati naribani sir sa stijenki plastične vrećice u koju ste ga naribali...

PE
Pericabad
08:05 11.04.2022.

Inace ribaju sir po podu pa su sada odusevljeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije