Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sasvim iskreno

Otkrila je da je muž vara pa je ljubavnici napisala pismo. Evo što piše..

varanje
Thinkstock
06.01.2019.
u 18:06

Objasnila joj je i da je njen suprug u ranim pedesetima i da će ga uskoro dostići starost. Uvjerena je da će biti čista kopija svoje mrzovoljne majke. Ljubavnici je poželjela sreću i na tom polju.

Jedna je žena doznala da je muž vara te je odlučila njegovoj ljubavnici napisati pismo. Sasvim iskreno pismo. 

Započela je pismo riječima: "Možda si iznenađena time što znam da moj muž ima tebe za ljubavnicu, ali shvatit ćeš to jednom kada više ne budeš ljubavnica nego postaneš supruga. Ne znam kako izgledaš, nisam ti provjeravala društvene mreže, ali znam da si sigurno žena u dvadesetima, izazovnog izgleda, visoka ili žena u tridesetima čvrstog stava "ne igraj se sa mnom". Ali kako izgledaš nije bitno jer moj muž zasigurno nije s tobom zbog izgleda.."

Ljubavnici je objasnila da je njen suprug s njom jer mu je dosadno u životu i sigurno se s njom lijepo provodi, piše TOI

"I tebi je zasigurno lijepo s njim. On je šarmantan, bogat i vjerojatno ti kupuje skupe darove. Ali taj šarmer je otac dvoje djece i oni će uskoro početi studirati i on će morati to financirati i više neće imati toliko novca za tebe, ni za kuću ni za auto. Ali ti nisi s njim zbog novaca nego dok vas život ne rastavi, u dobru i zlu, zar ne? Svoju djecu obožava više od ikoga na ovom svijetu, a ja sam majka te djece i uvijek ću biti povezana s njim. A kad smo već kod teme majki, da ti kažem nešto i o njegovoj. Ta žena je prva kojoj se javlja svako jutro, iako ne živi s nama. Ja sam za tu njegovu naviku doznala tek kada smo počeli živjeti zajedno, a dvadeset godina smo u braku i još se teško nosim s tim da nisam jedina žena u njegovu životu. Sada kada si se pojavila i ti, moraš se boriti s čak tri žene u njegovu životu: sa mnom, njegovom majkom i njegovom kćeri. I samo da znaš, njegova majka još me uvijek mrzi i ja joj uzvraćam istim osjećajima. Ona mrzi sve koje njen sin voli, osim svojih unuka. Dobrodošla u obitelj. Ne mogu dočekati doznati kako će ona reagirati kada dozna za tebe. "

Objasnila joj je i da je njen suprug u ranim pedesetima i da će ga uskoro dostići starost. Uvjerena je da će biti čista kopija svoje mrzovoljne majke, a ljubavnici je poželjela sreću i na tom polju. 

Na kraju je napisala kako ne želi sve otkriti u jednom pismu pa je predložila da održe komunikaciju i dalje, u slučaju da je "njegova majka prihvati, supruga ostavi i djeca prestanu zanimati. "

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada vidi oca bez brade

 

Ključne riječi

Komentara 11

NA
narcis660
22:20 06.01.2019.

Selo priča Matu nebriga ..samo konje još brže potjera...hahaha

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:50 07.01.2019.

pa to je samo sex

DH
dalibor.hren
22:41 06.01.2019.

A da "problem" pokuša riješiti sa suprugom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije