Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hibridni dizajn i izrada

Ostvarite svoje ciljeve bez ograničenja uz novu adidas TERREX Agravic kolekciju

adidas TERREX
Foto: Promo
1/4
26.09.2017.
u 10:28

adidas TERREX predstavlja novu Agravic kolekciju koja pruža ljubiteljima outdoor aktivnosti neograničene mogućnosti uz potpuni fokus i kontinuirani tijek treninga neovisno o vremenskim uvjetima. Inovativna adidas tehnologija u novoj kolekciji predstavljena je kroz dva artikla - adidas TERREX Agravic GTX tenisice te Agravic Alpha Hooded Shield jaknu.

Hibridni dizajn i izrada TERREX AGRAVIC ALPHA HOODED SHIELD jakne donosi jaču zaštitu od prosječne vjetrovke, a pritom je i lakša. Polartec Alpha aktivna izolacija optimizira i održava tjelesnu temperaturu – osigurava toplinu i suhoću, dok prozračna i rastezljiva tkanina Pertex Quantum štiti od vjetra bez dodatne težine i omogućava optimalnu pokretljivost uz otpornost na vjetar. Agravic Hooded Shield jakna se lako pakira u integrirani džep za pakiranje tako da se u slučaju promjene vremena s lakoćom može izvaditi što omogućava sportašima maksimalnu spremnost tijekom utrke neovisno o vremenskim uvjetima. Svestranost Agravic Hooded Shield jakne pruža sportašima mogućnost da se uspješno nose sa svakim zadatkom s maksimalnim fokusom na cilj.

Lagane, brze i stabilne, TERREX AGRAVIC GTX tenisice za trail trčanje pružaju nevjerojatan povrat energije i poticaj kroz adidas BOOST tehnologiju omogućavajući sportašima da pomaknu svoje granice i osvoje strme planinske staze. Vodootporne i prozračne GORE-TEX membrane održavaju stopala suhima, a novi Continentalov gumeni potplat s potpunim prianjanjem po suhoj i mokroj podlozi izrađen je tako da podnese povratne udarce te je vrlo dinamičan u kratkim dodirnim kretnjama. S novim AGRAVIC GTX tenisicama sportaši se mogu neopterećeno prepustiti trenutku, pretvoriti nedostatke u svoju prednost i živjeti bez ograničenja.

adidas TERREX Agravic kolekcija za muškarce i žene dolazi u upadljivim plavim nijansama te je dostupna od listopada 2017. ALPHA HOODED SHIELD jaknu možete pronaći u odabranim adidas shopovima po preporučenoj MPC od 1149kn, dok AGRAVIC GTX tenisice možete pronaći u odabranim Intersport i adidas shopovima po preporučenoj MPC od 1149kn.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije