Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvjerena je u to

Ostala je trudna s 19 godina, ali tvrdi da je to nemoguće - jer je djevica!

TikTok/@sammiisabelx3
23.07.2020.
u 15:20

Ona i njezin dečko iznenadili su se kada je nekoliko testova za trudnoću bilo pozitivno, jer kako tvrde, nikada se nisu seksali.

Samantha Lynn Isabel imala je 19 godina kada je počela osjećati bolove u trbuhu, a onda se sjetila da joj kasni menstruacija. Nije previše brinula da je riječ o trudnoći jer, kako tvrdi, bila je djevica. Naime, ona i njezin dečko zadovoljavali su se na razne načine, ali nikada nije došlo do penetracije. 

Nakon razgovora s dečkom, odlučila je napraviti test na trudnoću, a nakon što je prvi pokazao trudnoću, napravila ih je još nekoliko misleći da je u pitanju greška. Ipak, svi su bili pozitivni.

Brzo je zakazala termin kod ginekologa i objasnila: "Testovi na trudnoću su pozitivni, ali ja sam djevica!"

Pogledajte njezin video:

@sammiisabelx3

And that is how i have a 5 year old son. ##makeitstop ##pregnant ##fyp ##pregnancy ##story ##storytime ##mystory ##funny ##fml

♬ I am at ur moms house - elizabeth_chetwynd

Nakon pregleda, ginekolozi su joj otkrili da je trudna pet tjedana, a ginekologinja Jennifer Lincoln tvrdi da je sperma pronašla način da uđe u vaginu. "Zaista nije bitno što se stavi unutra - penis, prst ili neka igračka. Ako na bilo čemu što ulazi u vaginu postoji sperma, može doći do oplodnje. Iako je to jako rijetko, moguće je i događa se."

Iako su Samantha i partner razmišljali o pobačaju, ipak su zadržali dijete - sina Bentleya koji je nedavno dobio i brata Thea - on je začet, kaže djevojka, prirodnim putem i znala je da može očekivati trudnoću.

Komentara 1

PV
prcko.vita
17:31 23.07.2020.

Idem ti ja tako šumom kad ispred mene zec, i taman da nanišanim, a ono zec pade mrtav. Što bi to moglo biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije