Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobično...

Optička iluzija zbunila društvene mreža: Čije su koje noge?

TikTok
02.09.2022.
u 07:00

Slika već neko vrijeme zbunjuje korisnike interneta, ali nedavno je ponovno objavljena nakon što ju je podijelio korisnik TikToka

Fotografija triju žena u bikiniju s gumenim luftićem oko njih zbunila je društvene mreže, a možete li vi shvatiti što se događa na fotografiji i čije su koje noge?

Neobična optička iluzija prikazuje žene u luftiću za bazen u obliku bika, kako prenosi The Sun. Međutim, mlada žena u sredini izgleda izuzetno nisko u usporedbi sa svojim prijateljicama, s nogama koje ne mogu dotaknuti tlo.

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Slika već neko vrijeme zbunjuje korisnike interneta, ali nedavno je ponovno objavljena nakon što ju je podijelio korisnik TikToka @turbopopo. Fotografija je ubrzo postala viralna dok su se korisnici mučili shvatiti zašto fotografija ne izgleda baš kako treba.

"Dovoljno sam muškarac da priznam da mi je stvarno dugo trebalo da ovo shvatim", komentirao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: "Meni to još uvijek nema smisla!"

Iako na prvu zbunjujuće, žena s rukom u zraku vlasnica je “kratkih” nogu. Djevojka u sredini zapravo je drži na svojim leđima te je ona vlasnica skroz stražnjih nogu.

Isprobajte jeftini trik za čišćenje prljavog posuđa: Trebat će vam samo dvije vrećice čaja!

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar urokljivooko
urokljivooko
14:50 02.09.2022.

Tko ima problem s tim taj u životu između nogu nije bio nego kad se rodio

ZD
zdravljak
11:07 02.09.2022.

Optička iluzija koja vara samo novinara i eventualno Hrvatskog pravnika. Iz aviona se vidi koje su čije noge!

MO
montello
13:34 02.09.2022.

dobra varka😀😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije