Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE TO OČEKIVALA

Završila u bolnici pa zamolila supruga da joj donese stvari: Torba s "osnovnim" stvarima nasmijala je mnoge

Tik Tok
31.08.2022.
u 09:27

Video je prikupio više od 200 tisuća pregleda, a u urnebesnom završetku, Emily je otkrila sliku svog supruga kako u torbi traži poslastice koje joj je donio

Mnogi ljudi se uplaše u situaciji kada njihovi bližnji završe u bolnici, pa je razumljivo da ponekad baš i ne razmišljaju kako treba. Tako je jedna žena na TikToku ispričala kako je završila u bolnici, a njezin partner je pod nervozom i stresom, u torbu spakirao vrlo neobične stvari

Kako piše Mirror, nakon što je hitno prevezena u bolnicu zbog blokade u crijevima, zamolila je svoga supruga da joj od kuće donese neke osnovne stvari koje će trebati. No, ono što je dobila nasmijalo je nju i mnoge korisnike. Naime, njezin suprug je u torbu spakirao čips, baby puder, pitu s mesom i proteinski jogurt. 

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Emily Shires objavila je video objašnjavajući što se dogodilo, a zatim je pokazala torbu u kojoj su se nalazili neobični proizvodi koju je za nju odabrao njen suprug. 

- Rekla sam mu da spakira neke osnovne stvari jer ne znam koliko ću dugo biti tamo. Ne znam što njemu znače osnovne stvari, ali od ovog svega definitivno će mi biti koristan samo baby puder ako mi se vrat oznoji - našalila se u videu. 

@emilyshires1 Ben is great in a crisis x #fypage #viral #fyp #xyzbca #greenscreen #goviral #storytime #comedy #hospital ♬ original sound - Em Shires

U urnebesnom završetku videa, Emily je otkrila sliku svog supruga kako u torbi traži poslastice koje joj je donio. Video je uskoro prikupio preko 200 tisuća pregleda, mnogim korisnicima neuspjelo pakiranje torbe bilo je smiješno i simpatično, a neki su podijelili i svoja iskustva.

- Kada sam slomila gležanj, moj suprug je u torbu za bolnicu spakirao uokvirenu fotografiju moje preminule bake kako bi me to utješilo - napisala je jedna korisnica.

- Meni je moj sin mi je za bolnicu spakirao račune za režije, valjda da ne budem u nikakvom zaostatku dok se borim za život - dodala je druga. 

Objavu je komentirao i jedan liječnik, pa je tako napisao da je najčudnija stvar koju je vidio da je netko donio pacijentu odčepljivač WC školjke

[ANKETA] Izuvate li cipele kada dođete kod nekoga u goste i očekujete li isto od svojih gostiju?  

Komentara 1

Avatar urokljivooko
urokljivooko
10:28 02.09.2022.

Mobitel, punjač, kindle, mokre maramice, pinceta, ogledalce, labelo, krema za ruke i lice, četkica, pasta i šugaman. Sve stane u malu boršicu. To je osnovno što mi treba. I lova..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije