Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Ono što prvo ugledate na fotografiji otkrit će koji vam je najveći strah - u ljubavi

Razloga za strah je mnogo - od loših iskustva, do otvaranja, izdaje... Što muči vas, saznajte u kratkom testu.
03. prosinca 2020. u 12:30 2 komentara 14140 prikaza
Foto: Facebook

Složit će se svi da je zaljubljivanje jedna od najljepših stvari, ali isto tako i jedna od strašnijih. Ljudi se susretnu s mnogim strahovima u želji da sve ispadne što bolje i da ostave što bolji dojam, a razlog straha ovisi od osobe do osobe. Ako ste nedavno 'zaplovili' u novi odnos, možda još niste ni svjesni briga koje imate. Otkriti ih možete jednim brzim testom koji donosimo.

Pogledajte ovu sliku, a onda potražite pojam koji ste prvi zapazili.

Lice muškarca
Ako je prvo što ste zamijetili lice muškarca, vaš najveći strah je onaj od nepoznatog. Postoji li išta strašnije nego otvoriti svoju dušu nekome i riskirati da vas iznenada povrijedi i napusti? Za vas nema. Morate pronaći način da se opustite i da se pripremite i na mogućnost da vam bude slomljeno srce jer je u ljubavi sve moguće.

Žena s knjigom
Plašite se da ćete izgubiti sebe u novom odnosu. Zaljubljive ste prirode i koliko god se želite s nekim povezati, bojite se da će osoba previše utjecati na vas. Razlog tome mogu biti neka loša iskustva u prošlosti, ali imajte na umu da je svaki odnos drukčiji i da to što vas je jedna osoba povrijedila ne znači da će i netko drugi to ponoviti.

 | Autor : Daniel Pavlić Foto: Daniel Pavlić

Muškarac s kapuljačom
Vaš najveći strah je pokazati svoju tamnu stranu. Iako ste veseli, dragi, nasmijani i topli, kao i svi imate neke loše karakteristike i strah vas je to pokazati drugoj strani. Zapamtite, nitko ne može, barem ne dugo, skrivati svoje loše strane, ali ako ste u dobroj vezi s nekim tko vas voli, taj će vas prihvatiti u cijelosti. 

Žena u daljini
Plašite se da nećete doživjeti pravu ljubav, i to sve zbog prošlih neuspješnih ljubavnih odnosa. Ipak, ako stvarno želite ljubav, naći ćete ju. Pristup ljubavi je jako važan, umjesto traženja lošeg u ljudima, otvorite im se i pružite im priliku da vas iznenade. Nemojte se povlačiti u sebe. 

Roditeljska ljubav nema granica: Enver na glavnom zagrebačkom trgu spava više od 120 dana i traži pravdu za svoju preminulu kćer! ❤️️

Možete li pogoditi o kojim se plodovima radi? Evo kako voće i orašasti plodovi izgledaju dok su nezreli:

1 / 8
Biljka nalik vinovoj lozi zapravo je kivi. Ovi zeleni plodovi pretvorit će se u smeđe kada sazru.
Jasminka Horvat Martinović, predsjednica Uprave Wiener osiguranja EY PODUZETNIK GODINE Priznanje pozitivnim i uspješnim pričama važnije je nego ikad HUB FINANCIJSKO OPISMENJAVANJE Kako izaći iz prezaduženosti? Saznajte ključne savjete HUB OSOBNE FINANCIJE Financijska pismenost – ključna vještina svih generacija
SVEMOĆ UDBE
Bivši agent Udbe progovorio za Večernji: Priče o službi nisu mit, znam tko danas drma Hrvatskom
Hrvatski Telekom
UPRAVLJA S 516 E-PUNIONICA
Hrvatski Telekom: Predvodnik e-mobilnosti u regiji