Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodna situacija

Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'

vjenčanje
Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija
13.11.2021.
u 07:00

Video koji je mlada podijelila na TikToku razbjesnio je mnoge.

Na mnogim vjenčanjima mlada i mladoženja znaju jedno drugo hraniti tortom, a dok neki to rade na tradicionalan i pristojan način, neki to pretvore u šalu - i pretjeraju.

U videu koji je podijelila mlada na društvenim mrežama može se vidjeti kako ona svom novom suprugu komadić torte razmaže po licu, a nakon nekoliko sekundi isto napravi on - ali na puno ružniji način koji je mnoge zgrozio.

Pogledajte video:

@kelsboyd3

##cakesmash ##nobodygotcake ##smash ##cakesmashchallenge ##hedidntgetany ##kingston ##tennessee ##barnofmaplecreek ##johndeeergreen ##ohno ##rusticwedding

♬ Oh No - Kreepa

Agresivno je uzeo ogroman komad torte i bacio ga mladoj u lice, prenosi Mirror.

U komentarima je većina ljudi napisala kako je ovo prvi alarm da se u njemu krije agresivna osoba i kako bi trebala tražiti papire za razvod. 

Ipak, nakon mnoštvo takvih komentara i upozorenja mlada se javila s objašnjenjem da su to jednostavno 'njih dvoje' i da je to njihova vrsta šale. "Oprostite, ali ovo je drugačija vrsta humora, naša vrsta", poručila je.

Mladenka muškim gostima zabranila obavljanje nužde u zahodu: Poslala ih u vrt

vjenčanje
1/2
Ključne riječi

Komentara 3

LU
lupa
10:05 13.11.2021.

Ne kuzim te foru koja je postala trend da umjesto stavis hranu vilicomu usta, premazes lice partneru tortom. To se odnosi na mladenku. A sto se njega tice - vecina tik tok videa tako zavrsi, on njoj nabije tortu u u facu. Izgleda kako daje to neki pomodni deal.

MO
montello
11:50 13.11.2021.

Odmah ma vjenčanju se vidjelo da nisu jedno za drugo hehe

VI
vidum
07:50 13.11.2021.

Traži razvod. Očito je da ga nećeš moći terorizirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije