Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požalila se djevojka na Redditu

Partner ju je napao kada je pozvala prijateljice na druženje, a razlog je krajnje bizaran...

Veze
Shutterstock
12.11.2021.
u 14:30

Nju je njegova reakcija zaprepastila ali ga je ipak ubrzo nazvala da mu se ispriča ako je nešto krivo rekla, na što je on odgovorio da je povrijeđen i da mu treba vremena da obradi svoje saznanje o njoj.

Jedna je djevojka nedavno na Redditu ispričala da se njenom dečku nikako ne sviđa da im u goste dolaze njene prijateljice, a kad se ona ipak izbori da navrate, on inzistira da se druži s njima. 

Zato je pitala pratitelje je li po njima ona nerazumna što želi biti sama sa svojim prijateljicama i što joj on tad smeta.

- Pitao me hoćemo li izaći van u petak, pa sam mu rekla da mi dolaze prijateljice. Na to me pitao 'je l' ja to ozbiljno' i počeo mi objašnjavati da su takva druženja zastarjela. "Kao da ste iz 1950-ih", dodao je.

U Hrvatskoj se u sve većoj mjeri razvode najniže obrazovani parovi

Veze
1/3

- Rekla sam mu da bez obzira na planiram izvršiti dogovor s njima, a kad me nije mogao odgovoriti predložio je da i on dovede svoje prijatelje - ispričala je. Osim toga, rekao joj je, kaže, i da je seksist i da će joj takav mentalitet u budućnosti stvarati probleme, pogotovo ako se tako bude postavljala i profesionalno, na poslu.

Nju je njegova reakcija zaprepastila ali ga je ipak ubrzo nazvala da mu se ispriča ako je nešto krivo rekla, na što je on odgovorio da je povrijeđen i da mu treba vremena da obradi svoje saznanje o njoj kao osobi, a na pitanje je li u krivu, većina korisnika Reddita odgovorila je da tu vezu završi.

- Kako je točno djevojačka večer seksistička? Bez uvrede, ali njegovo je ponašanje nenormalno - komentirala je jedna osoba, a drugi su se složili da je dečko očito manipulator i da se ona mora smjeti družiti s kim god želi. 

- On pokušava monopolizirati tvoje vrijeme, ako ne može poštovati nešto bezazleno kao to što želiš provesti noć s prijateljicama i bez njega, bježi! - komentirala je jedna žena, a prenio The Sun.

Djevojka tek pred kamerama saznala s koliko je djevojaka spavao njezin dečko

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:04 12.11.2021.

Bjezi od nje dok ti je jos vrijeme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije