Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno?!

Novo istraživanje: Korištenje ove stvari najviše odbija ljude kada traže partnere

mobitel
Pixabay.com
03.01.2022.
u 09:06

Žene najviše odbijaju muškarci koji ne znaju voziti, dok muškarce najviše odbijaju žene s prljavim ili nenalakiranim noktima

Svi imamo svoje osobne stavove i stvari koje nam se ne sviđaju koji nas mogu odvratiti od osobe s kojom izlazimo. Iako su neke stvari koje nas odbijaju pomalo neobične, izbor mobitela proglašen je najvažnijom stavkom pri odbiru partnera u 2021. godini.

Prema novom istraživanju provedenom na 3000 ljudi, posjedovanje Androida je najčešća stvar koja odbija moguće partnere ove godine. Međutim, čini se da to nije jedina stvar koja odvraća ljude, kako prenosi Metro.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

mobitel
1/5

Anketa, koju je provela aplikacija za upoznavanje POM, također je pokazala da su nevozači i komentiranje objava poznatih na društvenim mrežama među ostalim odbojnim stvarima godine. Uz to, pronašli su se i govor u slengu te osobe koje se smiju vlastitim šalama.

Kad se malo detaljnije prouče specifični demografski podaci, pokazalo se da je 'prljavi ili nenalakirani nokti' uobičajena odbojna stvar muškaraca, a 75% ih je reklo da ih je to odmah odbilo kod moguće partnerice. Dok je za žene najčešći problem bio partner koji nije naučio voziti – 78% slobodnih žena je reklo da ih je to odbilo.

Čini se i da se te stvari razlikuju od dobi, budući da je polovica samaca starijih od 30 godina navela da 'imaju TikTok profil’ kao odbojnost, dok je četvrtina samaca mlađih od 21 godine navela da ih odbija kada nemaju društvene mreže.

Top deset odbojnih stvari 2021. godine:

1. Posjedovanje Android mobitela
2. Odbijanje naučiti voziti
3. Komentiranje objava poznatih ljudi na društvenim mrežama
4. Govor u slengu
5. Smijanje vlastitim šalama
6. Nošenje odjeće za teretanu na spoj
7. Prljavi nokti
8. Zapinjanje hrane u zubima
9. Pjevanje pogrešnih tekstova pjesmama
10. Nošenje maske za lice ispod nosa

Prvi SMS na svijetu prodan je kao NFT nepoznatom kupcu za 107 tisuća eura: Aukcijska kuća očekivala i dvostruko višu cijenu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije