Naslovnica Lifestyle Putovanja

Novo europsko hit-mjesto u kojem pivo stoji 6 kuna, a u klubovima plešu – goli!

Uz Zrće i Magaluf na Majorci, i Sunčana plaža u Bugarskoj postaje sve popularnije mjesto za danonoćno partijanje i ispijanje alkohola u potocima, piše punkufer.hr
17. travnja 2019. u 10:56 6 komentara 3767 prikaza
Foto: Shutterstock
Pogledajte galeriju 1/2

Mladi su Britanci tamo postali česti gosti i tako mjesto učinili popularnim. Sunčana plaža ili Slančev Brjag na obali je Crnog mora, a toliko je obožavana baš zbog niskih cijena.

Zagreb, Split, Beč Izlet za Uskrs Split, Dubrovnik, Zagreb, Ljubljana, Beč, Trst: Jedan je grad neočekivano najskuplji

Kava ili pivo u kafiću stoje šest kuna, a u nekim kafićima možete popiti čak deset tekila za manje od 40 kuna! Dobar ručak platit ćete manje od 50 kuna, piše Punkufer. 

La Digue RAJ NA ZEMLJI Na ovom otoku možete isprobati curry od šišmiša!

Mladi tamo piju do iznemoglosti, plešu goli po klubovima i hodaju bosi po razbijenom staklu. To je uobičajen prizor, baš kao i racije u popularnim noćnim barovima. Bez obzira na to smatrate li uništavanje u alkoholu na Sunčanoj plaži dobrim ili lošim odmorom, Bugarska ima što ponuditi – od modernih skijališta, lijepe prirode, fine hrane do znamenitosti, prenosi punkufer.hr.

Pogledajte najljepšu plažu na svijetu La Digue:

 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • info_punkt:

  "hodaju bosi po razbijenom staklu"... pa to je divno, gdje se primaju uplate?

 • Avatar messerschmidt
  messerschmidt:

  Nisam shvatio - jel se moraš skinuti gol da bi uživao u jeftinoj pijači ili se tamo ljudi onako, spontano skinu kad se opiju?

 • dair:

  Otok Pag i Novalja su prelepi kao i klubovi na Zrću ali gosti su bauuua ne daj bozže, razvaljeni englezi dok švabe i mogu proći.70% gostiju pomenute plaże dodju pijani iz Konzuma da luduju u muzici čipavi su i oni na pare.