Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo zabava

Novo europsko hit-mjesto u kojem pivo stoji 6 kuna, a u klubovima plešu – goli!

Foto: Shutterstock
1/2
17.04.2019.
u 10:56

Uz Zrće i Magaluf na Majorci, i Sunčana plaža u Bugarskoj postaje sve popularnije mjesto za danonoćno partijanje i ispijanje alkohola u potocima, piše punkufer.hr

Mladi su Britanci tamo postali česti gosti i tako mjesto učinili popularnim. Sunčana plaža ili Slančev Brjag na obali je Crnog mora, a toliko je obožavana baš zbog niskih cijena.

Kava ili pivo u kafiću stoje šest kuna, a u nekim kafićima možete popiti čak deset tekila za manje od 40 kuna! Dobar ručak platit ćete manje od 50 kuna, piše Punkufer. 

Mladi tamo piju do iznemoglosti, plešu goli po klubovima i hodaju bosi po razbijenom staklu. To je uobičajen prizor, baš kao i racije u popularnim noćnim barovima. Bez obzira na to smatrate li uništavanje u alkoholu na Sunčanoj plaži dobrim ili lošim odmorom, Bugarska ima što ponuditi – od modernih skijališta, lijepe prirode, fine hrane do znamenitosti, prenosi punkufer.hr.

Pogledajte najljepšu plažu na svijetu La Digue:

 

Ključne riječi

Komentara 8

JA
jadnatikoza
22:42 13.06.2021.

Pa šta onda, ak hoće nek budu goli, samo nek se ne tuku i razbijaju. Kog briga jer netko gol ili nije, jednako je dobar gost u oba slučaja

IP
info_punkt
12:13 17.04.2019.

"hodaju bosi po razbijenom staklu"... pa to je divno, gdje se primaju uplate?

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:51 17.04.2019.

Nisam shvatio - jel se moraš skinuti gol da bi uživao u jeftinoj pijači ili se tamo ljudi onako, spontano skinu kad se opiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije