Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pa se ti osvježi

Nije vruće samo na kopnu, more kod Makarske pokazalo nevjerojatnu temperaturu

More
Foto: Sandra Mikulčić
1/3
09.08.2018.
u 16:45

Jeste li na moru? Kakva su vaša iskustva s temperaturama mora ovog ljeta? Svoja iskustva i fotografije šaljite nam na mail javi@vecernji.net

Uz vruće dane gdje se temperatura penje i preko 36 °C, s time da se tek u petak u večernjim satima može očekivati osvježenje, ni Jadransko more ne zaostaje s visinom stupnjeva. 

I dok stručnjaci tvrde kako je idealna razlika temperature zraka i mora deset stupnjeva, more između Makarske i Tučepa, deset metara od obale, smanjilo je tu 'idealnu' razliku, a i prešlo preko temperaturu od 30 °C.

Foto: Sandra Mikulčić

Kao što možete vidjeti na fotografiji, more se zagrijalo na temperaturu od čak 30,2 °C.

Foto: Sandra Mikulčić

Ključne riječi

Komentara 21

PR
prajdali100
17:40 09.08.2018.

Polo 123: okani se ćorava posla i Hrvata.Idi u svoju smrdiju pa tamo prosipaj pamet.

Avatar Toni Broo
Toni Broo
17:37 09.08.2018.

@Pollo123, kakve ti veze imaš sa Hrvatima i Hrvatskom? Ti kao Bošnjak si tek na privremenom radu u Puli te u slobodno vrijeme trolaš na ovom portalu i provociraš jako neuspješno. P.S. jel vam IDS-ovac Miletić izgradio džamiju u Puli koju je obećao?

KA
kažemja
19:15 09.08.2018.

U mjestu gdje ja ljetujem more je oko 25 ili 26 stupnjeva što je idealno po meni. Osvježiš se a opet je dovoljno toplo. Ove temperature koje se navode u članku se u malo dubljem moru ne mogu nikad postići. Takva temperatura mora može biti jedino u plićaku i ako je neka uvala sa slabim strujanjem mora. Kao i većina članaka napisan je senzacionalistički i površno samo da bi se pokupilo što više klikova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije