Naslovnica Lifestyle Putovanja

Nije vruće samo na kopnu, more kod Makarske pokazalo nevjerojatnu temperaturu

Jeste li na moru? Kakva su vaša iskustva s temperaturama mora ovog ljeta? Svoja iskustva i fotografije šaljite nam na mail javi@vecernji.net
09. kolovoza 2018. u 16:45 21 komentara 17781 prikaza
More
Foto: Sandra Mikulčić
Pogledajte galeriju 1/3

Uz vruće dane gdje se temperatura penje i preko 36 °C, s time da se tek u petak u večernjim satima može očekivati osvježenje, ni Jadransko more ne zaostaje s visinom stupnjeva. 

Osječani osvježenje potražili na kupalištu Kod Želje VREMENSKA PROGNOZA Sutra vruće uz pljuskove i grmljavinu, a evo što Vakula još prognozira

I dok stručnjaci tvrde kako je idealna razlika temperature zraka i mora deset stupnjeva, more između Makarske i Tučepa, deset metara od obale, smanjilo je tu 'idealnu' razliku, a i prešlo preko temperaturu od 30 °C.

More | Autor : Sandra Mikulčić Foto: Sandra Mikulčić

Kao što možete vidjeti na fotografiji, more se zagrijalo na temperaturu od čak 30,2 °C.

More | Autor : Sandra Mikulčić Foto: Sandra Mikulčić

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas

 • prajdali100:

  Polo 123: okani se ćorava posla i Hrvata.Idi u svoju smrdiju pa tamo prosipaj pamet.

 • Avatar Toni Broo
  Toni Broo:

  @Pollo123, kakve ti veze imaš sa Hrvatima i Hrvatskom? Ti kao Bošnjak si tek na privremenom radu u Puli te u slobodno vrijeme trolaš na ovom portalu i provociraš jako neuspješno. P.S. jel vam IDS-ovac Miletić izgradio džamiju u Puli koju je obećao?

 • kažemja:

  U mjestu gdje ja ljetujem more je oko 25 ili 26 stupnjeva što je idealno po meni. Osvježiš se a opet je dovoljno toplo. Ove temperature koje se navode u članku se u malo dubljem moru ne mogu nikad postići. ... prikaži još! Takva temperatura mora može biti jedino u plićaku i ako je neka uvala sa slabim strujanjem mora. Kao i većina članaka napisan je senzacionalistički i površno samo da bi se pokupilo što više klikova.