Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za bolji seks

Ne da vam se 'trošiti vrijeme' na predigru? Vrijeme je da malo začinite stvari

seks
Foto: Thinkstock
25.02.2015.
u 22:00

Iako vam se možda čini čudnim, katkada morate natjerati muškarca da žudi za vama. A to ćete napraviti tako što ćete odbijati seks nekoliko dana i pustiti partnera da čeka.

Parovi uglavnom ne posvećuju dovoljno vremena predigri.

Predigra je i te kako potrebna, osobito ako želite što veće zadovoljstvo. Ako je dovoljno intenzivna, može biti uzbudljivija čak i od samog seksa.

Nemojte planirati

Već smo spomenuli da seks ne trebate shvaćati kao planiranu obvezu, barem ne uvijek. Budite spontani i prepustite se emocijama i strastima, neka vas one vode.

Eksperimentirajte s novim i jedinstvenim pozama

Ako uvijek vodite ljubav u istim pozama, sasvim je jasno da će vam one jednom dosaditi i vaš seksualni život pretvoriti u rutinu. Razgovarajte s partnerom o tome što vam oboma odgovara.

Apstinencija

Iako vam se možda čini čudnim, katkada morate natjerati muškarca da žudi za vama. A to ćete napraviti tako što ćete odbijati seks nekoliko dana i pustiti partnera da čeka.

Snimite privatni video

Prije svega, dobro razmislite prije nego što se odlučite na takav pothvat. Ako potpuno vjerujete svom partneru, uzbuđenje od zajedničkog nastupa može vaše seksualno iskustvo učiniti nevjerojatnim.

Igrajte igru

Igranje igrica za odrasle može biti odličan trik koji će unijeti uzbuđenje i razbiti monotoniju u spavaćoj sobi. Bilo da je riječ o igri, ili vrsti koketiranja, svrha je da iskušate svog partnera. Sporo zavodite svog partnera i odugovlačite što je duže moguće.

Uloge

Trikovi podrazumijevaju i ostvarenje vaših seksualnih maštarija. Ako postoje određene uloge koje ste vi ili vaš partner oduvijek željeli isprobati, ne bojte se. Pustite mašti na volju i prepustite se svijetu seksualnih maštarija. To će sigurno razbiti seksualnu rutinu.

>>4 situacije zbog kojih će muškarac požaliti zbog - seksa

>>Pitanja o orgazmu koje se žene ne usude izgovoriti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije