Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisno

Napravite učinkovito sredstvo za čišćenje mrlja s madraca: Trebate samo dva sastojka

TikTok
13.10.2021.
u 16:30

Jednostavno je za napraviti, a sjajno će očistiti sve mrlje koje su ostale na madracu

Znojenje, izlučivanje tjelesnih ulja pa i krvarenje ili mokrenje, ima puno stvari koje mogu uništiti izgled madraca i ostaviti neugodne mrlje. Iako većina madraca ima navlake koje ga štite, ponekad mrlje probiju kroz njih i završe na samom madracu.

Čišćenje madraca može biti pravi problem, no, jedna majka otkrila je kako napraviti učinkovito sredstvo za čišćenje mrlja od samo dva sastojka, a njezin savjet oduševio je brojne korisnike društvenih mreža.

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

Mama Mila na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je pokazala kako uz samo dva proizvoda očisti mrlje s madraca. Sve što trebate napraviti je u jednoj boci s raspršivačem pomiješati hidrogen peroksid (3%) i kapljicu deterdženta za pranje suđa.

Smjesu pošpricate na mrlju na madracu, a zatim je prekrijte sodom bikarbonom pa sve dobro utrljajte i ostavite da djeluje 15 minuta. Na kraju, dobro usišite madrac kako biste se riješili ostataka sode bikarbone.

@mama_mila_

How to easily remove mattress spot stains 🌿 ##cleaninghacks ##LearnOnTikTok ##TikTokPartner

♬ ummmm - esh🏃🏻‍♂️
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije