Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio Target Map

Znate li gdje žive muškarci s najvećim, a gdje s najmanjim penisom? Pogledajte na karti

Shutterstock
12.10.2021.
u 20:00

Prema karti Target Mapa, najponosniji mogu biti stanovnici nekoliko Afričkih zemalja, dok penis manji od prosjeka imaju muškarci u Aziji.

Web stranica Target Map objavila je kartu svijeta na kojoj su prikazane prosječne veličine penisa u erekciji stanovnika diljem svijeta. Prema karti, najponosniji mogu biti stanovnici nekoliko Afričkih zemalja, dok penis manji od prosjeka imaju muškarci u Aziji, prenosi The Sun.

Na karti države obojene crvenom bojom prikazuju muške stanovnike s najvećim, narančaste drugim po veličini, a žute s prosječnim penisom, dok su svijetlo zeleno obojene zemlje u kojima su stanovnici ispod prosjeka i zeleno u kojima imaju najmanje. 

Inovativni iznajmljivači: Stavio garsonijeru u zagrebačkom Trnju u oglas, stan ima spojenu kuhinju i kupaonicu...

1/5

I dok je prema nedavno objavljenom istraživanju časopisu za urologiju British Journal of Urology International prosječna veličina penisa u erekciji 13.2 cm, u Afričkim državama poput Gane, Gabona i Konga prosjek je veći od 16 centimetara.

Odmah nakon Afrike dolazi Australija s prosječnom dužinom većom od 14,7 centimetara, a u tom su društvu i Meksiko, Norveška, Italija, Mađarska i Švedska.

I premda Hrvatska nije obuhvaćena ovim istraživanjem, neki raniji podaci pokazuju da njeni stanovnici s prosjekom od 14,77 spadaju u gore navedenu kategoriju

Prema karti, negdje u sredini i 'unutar prosjeka' su SAD, Francuska, Njemačka i Velika Britanija, s veličinama između 12,9 i 14,7 cm, dok Rusi imaju spolovila prosječne veličine od 10,5 do 12,9 centimetara, kao i Japanci, Indonežani i Brazilci.

Na samom su dnu Indija, Tajland i Južna Koreja, s prosječnim veličinama između 9,3 i 10,5 centimetara.

Target map je objavio inače i mapu koja uspoređuje veličinu grudi kod žena diljem svijeta, a prema njoj najveće grudi imaju žene u Rusiji, Švedskoj, Norveškoj i Finskoj, dok žene s najmanjim grudima žive u Africi i Aziji.

Oboje su promijenili spolove, upoznali se, zaljubili i zaručili

Ključne riječi

Komentara 7

OC
OCB
20:50 12.10.2021.

Citiram tekst: "Na karti države obojene crvenom bojom prikazuju muške stanovnike s najvećim, narančaste drugim po ..."

OC
OCB
20:46 12.10.2021.

Paa, prema karti, crvena je Azija...

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
23:17 12.10.2021.

Ja sam od glave do pasa Kinez, a od pasa do pete crnac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije