Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno

Nakon loše odrađene estetske operacije ženi doslovno otpao komad nosa

Weibo/Gao Liu
18.02.2021.
u 16:30

Oštećenje nosa toliko je veliko da se barem godinu dana neće moći podvrgnuti novoj operaciji odnosno rekonstrukciji.

Kineska glumica Gao Liu podijelila je svoju priču o lošoj estetskoj operaciji koja joj je smanjila samopouzdanje, ozbiljno ugrozila zdravlje, ali i karijeru - povukla se iz javnog života.

U listopadu prošle godine odlučila je otići pod nož i operirati nos uvjerena da će joj to pomoći u karijeri pjevačice i glumice. Prijateljica ju je upoznala s kirurgom te su dogovorili sve vezano za zahvat. Trajao je četiri sata, a potom se Gao probudila i počela osjećati bol u nosu koji se vrlo brzo inficirao. Bio je to početak noćne more.

Rečeno joj je da će se do prosinca, najkasnije siječnja, moći vratiti na posao, ali stanje je bilo sve gore. Koža na vrhu nosa počela je tamniti, a na kraju je dio tkiva odumro - i otpao!

Foto: Weibo/Gao Liu

Foto: Weibo/Gao Liu

Što sve znamo o britanskom novom soju koronavirusa koji je zabilježen u Hrvatskoj:

Kako prenosi BBC, završila je u bolnici na dva mjeseca, a na ugovorenom poslu izgubila je oko 385 000 kuna. Oštećenje nosa toliko je veliko da se barem godinu dana neće moći podvrgnuti novoj operaciji odnosno rekonstrukciji.

Svoje loše iskustvo ispričala je na društvenim mrežama, a kineski mediji započeli su istragu i doznali da je klinika, u kojoj je Liu operirana, dobila pet administrativnih kazni - razlozi još nisu poznati.

Foto: Weibo/Gao Liu

Manekenka četiri puta povećala grudi, a sada ih želi smanjiti: 'Muškarci se plaše izaći sa mnom'

1/5

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije