Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno

Napravila je silikone u klinici koju promoviraju slavni, a oni su joj ispali iz grudi!

Angelica Isaksen
10.01.2020.
u 20:56

Majka dvoje djece iskusila je ogromnu patnju nakon što su joj silikoni doslovno ispali iz grudi.

Angelica Isaksen iz Stockholma u Švedskoj platila je 55 tisuća kuna za drugu operaciju grudi u lipnju prošle godine u jeftinijoj klinici koju je našla na Instagramu, prenosi DailyMail.

Foto: Angelica Isaksen

27-godišnjakinja je bila očajna da vrati svoje lijepo tijelo za bikini natjecanja pa se odlučila na ne tako poznatu kliniku, nakon što je vidjela da ju slavni reklamiraju na Instagramu.

Angelica se također podvrgnula brazilskom načinu podizanja stražnjice i učvršćivanju trbuha. Šest dana je provela u Turskoj i odmah je bila nezadovoljna rezultatima. Nakon nekoliko dana njezina desna dojka se napuhnula, pocrvenila i užasno ju je boljela, a u turskoj klinici rekli su kako je to normalno. Nakon dva tjedna provedenih kod kuće u Švedskoj, ožiljak ispod desne dojke počeo se otvarati, a silikon prekriven smeđom tekućinom počeo je ispadati van.

Foto: Angelica Isaksen

Isaksen je odmah izvadila silikone i sada ima B košaricu, a nije otkrila koje veličine su joj grudi bile prije. Priču je podijelila kako bi upozorila žene da ne štede na estetskim operacijama i da odlaze samo u provjerene klinike. 

Liječnici u Švedskoj rekli su kako se zarazila bakterijom imena MRSA - zlatni stafilokok koji je otporan na većinu antibiotika. Kaže kako ne može još uvijek brinuti o djeci sve dok se bakterija potpuno ne izliječi.

Foto: Angelica Isaksen

"Odmah nakon operacije znala sam da nešto nije uredu. Mogu podnijeti bol, i prije sam bila na operacijama, ali ovo je bilo strašno. Nakon dva dana kada mi je dojka počela krvariti rekli su mi u klinici da pretjerujem i da je to sasvim normalno. Nisu mi skinuli flaster da vide što se događa, a sada pretpostavljam da je flaster držao silikone. Nakon šest dana u Turskoj, vratila sam se doma i maknula flaster - šavovi su bili otvoreni, a dojka mi je i dalje krvarila. Bilo je užasno. Pritisnula sam ranu ručnikom i počela paničariti jer sam vidjela silikon kako mi izlazi van. Dok sam stigla u bolnicu, krv je jako curila iz mene - odmah su napravili pretrage i otkrili MRSU u meni."

U bolnici je Angelica ostala pet dana, poslana je kući uz dogovoreni termin vađenja silikona. Nosila je poseban grudnjak nekoliko dana kako joj silikoni ne bi potpuno ispali van. "Svakim korakom moja rana je postajala sve veća. Dva tjedna prije vađenja implantata bila sam prikovana za krevet. Čim sam ih maknula osjećala sam se bolje, a silikon je bio prekriven smeđom tekućinom od infekcije." Desni implantat izvadila je 2. prosinca, a lijevi 7. siječnja. 

Foto: Angelica Isaksen

Prvu operaciju grudi imala je prije četiri godine u Švedskoj nakon rođenja blizanaca, Milana i Tristana. Htjela se vratiti u formu, pa se podvrgnula i drugim zahvatima. Vidjevši nekoliko slavnih kako promoviraju ovu kliniku i čitajući pozitivne recenzije, odlučila se ići upravo k njima. "Kasnije sam otkrila da su recenzije bile pozitivne samo zato jer vas traže da ih napišete dok ste još tamo. One ružne, naravno, brišu."

"Čim sam stigla s aerodroma morala sam na operaciju, nisu mi dali ni da ostavim prtljagu niti da se otuširam. Bilo mi je jako nelagodno. Nakon cijele ove tragedije klinika me blokirala na Instagramu i na WhatsAppu."

Komentara 3

Avatar Eddie
Eddie
22:56 10.01.2020.

A gledaj te čvalje

Avatar KalebJosua
KalebJosua
22:54 10.01.2020.

poželi kokoš biti žaba!

CH
chemica
22:28 10.01.2020.

"Vratiti se u formu" rezanjem vlastitog tijela...Bit će da se promijenila definicija, jer mi normalni u tu svrhu napravimo pedeset sklekova ( nije da se hvalim), par desetaka trbušnjaka i čučnjeva, možda otrčimo par kilometara i to je to. Ove čudake pak "u formu" dovode mesari s isukanim skalpelom. Puno para, obrnuto proporcionalno pameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije