Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Make up boja sezone

Na modnom semaforu definitivno je zeleno! Uživajte u boji sezone

green (1)
Foto: Arhiva VL
1/9
21.04.2012.
u 14:09

Zelena i dalje suvereno vlada make upom, a ove sezone dolazi u raskošnom rasponu nijansi

Uživali smo u svoj njezinoj raskoši prošloga ljeta, bila je nezaobilazna i u zimskim kolekcijama - zelena i dalje suvereno vlada make upom! Ove sezone stigla je u još bogatijem rasponu nijansi, od nježnih, patelnih, limunasto zelenih do "apokaliptičnih" i mističnih boja bršljana i čarobnih eliksira iz bajki.

Osobito je moderna nijansa zelene koja nije daleko od tirkizne, ali ipak "za milimetar" više naginje prema zelenoj nego prema modroj. Boja morskih laguna, ljetnih koktela i egzotičnih ptica veliki je ovosezonski hit!

Zelena u svim varijacijama odlično je osvježenje za make up jer je istodobno umirujuća i dinamična. Ipak, ne zaboravite da je riječ o hladnoj boji koja na licu najbolje izgleda uz toplu "protutežu". Zelene tonove na očima poželjno je kombinirati s toplim nijansama breskve ili žućkastim, ružičastim i koraljnim nijansama na obrazima i usnama.

Ženama tamnije puti izvrsno pristaje zeleni smokey eyes, a za svjetlopute i svjetlokose odličan je izbor zeleni tuš za kapke. U modernim dvobojnim kombinacijama na noktima zelena boja dolazi u izražajnom "spoju suprotnosti" s ljubičastom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije