Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oči ili obline?

Muškarcima koji traže dugoročnu vezu važnije je lice nego tijelo

afera
16.09.2010.
u 11:10

Smatra se da žensko lice muškarcu govori više o njezinim godinama te o njezinim dugoročnijim obiteljskim očekivanjima.

Žene u potrazi za partnerom trebale bi veću pažnju posvetiti uljepšavanju lica nego odijevanju. Naime, novo istraživanje pokazuje da muškarci koji žele ući u ozbiljnu vezu traže lijepo lice, dok oni koji su zainteresirani samo za provod na jednu noć traže žensku figuru s oblinama. Smatra se da žensko lice muškarcu govori više o njezinim godinama te o njezinim dugoročnijim obiteljskim očekivanjima što ga čini izvorom informacija za nekoga tko se želi smiriti. Tijelo s oblinama znak je plodne žene, a istraživači kažu da je ono atraktivno muškarcima koji se samo žele dobro zabaviti, prenosi Daily Mail.

Američki istraživači zamolili su gotovo 200 muških studenata sa sveučilišta u Teksasu da gledaju u sliku atraktivne žene dok su joj tijelo i glava bili prekriveni crnim kutijama. Trebali su zamisliti da izlaze s njom na dulje vrijeme ili jednokratno i smjeli su ukloniti jednu od kutija tako da otkriju ili glavu ili tijelo. Oni studenti koji su bili zainteresirani samo za zabavu na jednu noć otkrili su kutiju sa ženskog tijela dok su oni koji već razmišljaju o braku skinuli kutiju s glave, objavljeno je u časopisu Evolution and Human Behavior.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
23:38 16.09.2010.

Samo u Texasu., sto nije istina, kada Texasani traze zenske koje su i lijepe, imaju dobro tijelo, imaju srce i dusu, te su dobre domacice. Texasani cijene zenske kakve su ne ono sto one zele biti

JA
jankoprekobrda
12:23 16.09.2010.

Ne kaze zabadav stara narodna \"LICE PICU PRODAJE!\"

DU
Deleted user
12:36 16.09.2010.

Ma mi muški tražimo lijepu manekenku da bude što zgodnija, da bude domaćica, da nam kuha, da šuti, da je vjerna samo nama. Ali da mi usput možemo imati ljubavnicu. E žene ako naiđete na ovakve koji traže da budete lijepe i zgodne onda su takvi super za jednokratnu vezu. Ali ih izbjegavajte u širokom luku ako planirate imati obitelj jer muški koji traže manekenke nisu za dugotrajnu vezu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije