Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Muškarcima koji traže dugoročnu vezu važnije je lice nego tijelo

Smatra se da žensko lice muškarcu govori više o njezinim godinama te o njezinim dugoročnijim obiteljskim očekivanjima.
16. rujna 2010. u 11:10 3 komentara 18 prikaza
afera

Žene u potrazi za partnerom trebale bi veću pažnju posvetiti uljepšavanju lica nego odijevanju. Naime, novo istraživanje pokazuje da muškarci koji žele ući u ozbiljnu vezu traže lijepo lice, dok oni koji su zainteresirani samo za provod na jednu noć traže žensku figuru s oblinama. Smatra se da žensko lice muškarcu govori više o njezinim godinama te o njezinim dugoročnijim obiteljskim očekivanjima što ga čini izvorom informacija za nekoga tko se želi smiriti. Tijelo s oblinama znak je plodne žene, a istraživači kažu da je ono atraktivno muškarcima koji se samo žele dobro zabaviti, prenosi Daily Mail.

Američki istraživači zamolili su gotovo 200 muških studenata sa sveučilišta u Teksasu da gledaju u sliku atraktivne žene dok su joj tijelo i glava bili prekriveni crnim kutijama. Trebali su zamisliti da izlaze s njom na dulje vrijeme ili jednokratno i smjeli su ukloniti jednu od kutija tako da otkriju ili glavu ili tijelo. Oni studenti koji su bili zainteresirani samo za zabavu na jednu noć otkrili su kutiju sa ženskog tijela dok su oni koji već razmišljaju o braku skinuli kutiju s glave, objavljeno je u časopisu Evolution and Human Behavior.

Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Slasni zalogaji
Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
  • -obrisani-:

    Samo u Texasu., sto nije istina, kada Texasani traze zenske koje su i lijepe, imaju dobro tijelo, imaju srce i dusu, te su dobre domacice. Texasani cijene zenske kakve su ne ono sto one zele biti

  • jankoprekobrda:

    Ne kaze zabadav stara narodna \"LICE PICU PRODAJE!\"

  • Deleted user:

    Ma mi muški tražimo lijepu manekenku da bude što zgodnija, da bude domaćica, da nam kuha, da šuti, da je vjerna samo nama. Ali da mi usput možemo imati ljubavnicu. E žene ako naiđete na ovakve koji traže da budete ... prikaži još! lijepe i zgodne onda su takvi super za jednokratnu vezu. Ali ih izbjegavajte u širokom luku ako planirate imati obitelj jer muški koji traže manekenke nisu za dugotrajnu vezu.