Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Muškarac doznao da ga supruga vara i da dijete nije njegovo – na porodu

Nije ni slutio da mu je tako nešto radila iza leđa.
21. prosinca 2020. u 09:30 10 komentara 11850 prikaza
Foto: Shutterstock

Mark i Anna bili su nekoliko godina u braku u kojem su dobili tri kćeri. Iako je rekla da ne želi više djece, Anna je doznala da je trudna. Mark je jedva čekao upoznati svog sina, ali već na porodu doznao je groznu i bolnu istinu koja je promijenila njegov život.

Njihov brak je, kako on kaže, odlično funkcionirao – bili su nevjerojatno bliski, najbolji prijatelji koji dijele interese i hobije. Trudnoća, iako neplanirana, nije bila ništa neobično i Mark nije ni u jednom trenutku posumnjao da nešto nije kako treba.

Ipak, čim se dijete rodilo shvatio je da nije njegovo – dijete je bilo crne rase.

Započinjete svaki dan sa šalicom kave? Stručnjakinja kaže da to nije dobar odabir.

"Bio sam apsolutno šokiran. Ne samo da sam otkrio da dijete koje toliko očekujem nije moje nego sam otkrio i da me supruga vara", napisao je Mark na Redditu gdje je podijelio svoju priču. "Kada smo otkrili da ćemo imati još jedno dijete, to nam je bilo iznenađenje jer je moja supruga odlučila imati samo troje djece iako sam ja oduvijek želio više. Zbog toga smo jako pazili, ali ja sam bio oduševljen kada sam čuo ovu vijest."

Anna mu je priznala da je u jednom klubu upoznala muškarca, napili su se i završili zajedno u krevetu. Kada mu je javila da je trudna, blokirao ju je. 

"Pokušala me smiriti i rekla mi da joj on ništa ne znači, da je pogriješila i da želi da zajedno odgajamo našeg sina, ali nisam joj mogao oprostiti. Čak su mi i njezini roditelji ponudili novac za odvjetnika kako bih se borio za skrbništvo nad djecom. Također, novac koji su čuvali za Annu dali su našim kćerima."

Zbog jedne pijane noći njezina obitelj potpuno se raspala – Mark ju je napustio, a roditelji su je se odrekli, prenosi The Sun.

Vaše radno mjesto može uzrokovati razvod braka, evo zašto:

1 / 6
Paradoks romske nacionalne manjine Integracija Roma Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH: Ostvarenjem plemenitih ciljeva u području ljudskih prava i prava manjina, doprinosimo boljem društvu VEČERNJI TV Adrović: Imamo nadu da će se obistiniti najave o brzom gospodarskom oporavku Štednja ULAGANJE U FINANCIJSKU PISMENOST MLADIH S koliko godina i na koji način s djecom razgovarati o financijama?
znakovita fotografija
Nataša Janjić oglasila se prvi put nakon kaznene prijave, javila joj se i Veljača
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice
 • reborn:

  Eto... A da je Anna zbog korone ostala kod kuće umjesto da ide u kafić to se ne bi dogodilo... Pouka - uvijek treba nositi masku.

 • Avatar manjejeviše
  manjejeviše:

  Kako li je samo skužio da nije njegovo ??

 • bolnaistina2:

  Da je bar jedini.