Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao noćna mora

Naišao na čudne životinje u kuhinji: 'Horor! Je li ovo štakor ili crv?!'

Facebook
06.02.2019.
u 19:30

Muškarac s Novog Zelanda ostao je potpuno zbunjen kad je u kuhinji svoje majke ugledao ova mala bića

Tim Clerke putem društvenih mreža pokušao je otkriti o kojoj se životinji radi, pa je postavio video na svoj Facebook profil i rekao kako je to nešto kao iz horor filma. Čak ni stručnjaci nisu mogli odgonetnuti o čemu se radi. 

"Moja ih je majka pronašla na podu svoje kuhinje jutros. Jedan je još živ", napisao je, a prenosi Daily Mail. 

U komentarima ispod videa prijatelji su mu pisali: "Volio bih da je ovo prevara, pa da mogu lakše spavati...", a jedan korisnik napisao je: "Čini mi se da su to neki deformirani miševi ili mini šišmiši..."

Foto: Facebook/RTL

Iako je video pregledan preko 5000 puta, nitko nije mogao dokučiti o čemu se radi, pa čak ni stručnjaci. Tvrtka The Biosecurity New Zeland kažu da se radi o moljcu kojem su otkinute nožice. 

Neki kažu da se možda radi o svojevrsnim crvima koji izgledaju kao štakori. Ranije ovog mjeseca objavljena je vijest kako je jedan muškarac u Australiji naišao na iste životinje, no i dalje nije zaključeno što su zapravo. 

Kako se Kineska nova godina proslavila u Zagrebu?

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar BilanMandić
BilanMandić
14:46 06.02.2019.

evolucija ljevičara na djelu.

DU
Deleted user
20:32 06.02.2019.

Prepoznao sam ga! To je bakulušić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije