Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdrav život

Kći smršavjela 25 kilograma nakon poroda, ali njena 61-godišnja majka privlači pozornost

Hall
Foto: Instagram
1/2
06.02.2019.
u 09:46

Jeanette Hall, majka troje djece, bila je fitness i taekwondo instruktorica cijeli svoj život, a trenirala je i svoju kćer Tiffiny do crnog pojasa.

Tiffiny Hall nakon poroda izgubila je 25 kilograma i u nevjerojatnoj je formi. No, osim njenog uspjeha, u oko upada i njena 61-godišnja majka koja se također može pohvaliti čvrstim trbušnjacima.

 Jeanette Hall, majka troje djece, bila je fitness i taekwondo instruktorica cijeli svoj život, a trenirala je i svoju kćer Tiffiny do crnog pojasa.

 

Kako ovoj 61-godišnjoj majci polazi za rukom biti u formi i u ovim godinama, otkrila je za Femail. 

Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Instagram

Jutra započinje kavom, espressom uz dodatak kokosova ulja. Tvrdi kako je kokosovo ulje odlično za higijenu usne šupljine i uklanja neugodan zadah. 

Nakon kave slijedi tjelovježba ili barem odlazak u šetnju. U svakom slučaju, neka vrsta tjelovježbe na rasporedu je prije sedam sati ujutro. 

Uobičajeni doručak za ovu "fit baku" jest kremasti smoothie s domaćim jagodama, a za ručak konzumira mrkvu, grah, hummus (op.a namaz od slanutka) u tortilji. 

Popodne, za užinu, voli pojesti pečeni slanutak s medom ili voćku, a za večeru najradije bira ribu s dodatkom slatkog krumpira, bobičasto voće, grčki jogurt...

Tvrdi kako iz svoje prehrane nije izbacila nijednu skupinu namirnica, konzumira i ugljikohidrate i slatkiše i mliječne proizvode, ali treba imati mjeru u svemu i redovito vježbati, napominje.

S tim se slaže i njena 34-godišnja kći Tiff, koja slijedi sličnu rutinu. Za doručak jede svježe voće i povrće u smoothieju. Najčešće mladi špinat, avokado, bananu, chia sjemenke i proteinski prah. 

Za ručak često konzumira losos jer obiluje omega 3 masnim kiselinama. Za večeru bira rižu s povrćem. 

Pogledajte i video Supernamirnice koje biste trebali imati u svom domu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije