Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran Lanterna

Morski ravioli punjeni su kozicama na kojima se ne štedi

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
13.08.2020.
u 11:00

Kajo Pavičin Lanternu vodi zadnjih šest godina i zahvaljujući njemu koji je, kaže, u pogonu od ranog jutra do kasno u noć, sve su namirnice svježe, domaće i kvalitetne.

Restoran Lanterna u slatinskoj lučici, kod Porta, kultno je mjesto. Ugođaj mediteranski, hrana izvrsna, cijene umjerene, a iz zvučnika dopire dobri rock’n’roll. Dvojeći između njoka u maslu s kaduljom, pršutom, mladim sirom i motarom za 70 kuna i njoka Kogo s kozicama, tikvicama i cherry rajčicama za 80 kuna, izbor je pao na treću deliciju: morske raviole, tj. raviole s kozicama i porilukom te dimljenim dagnjama, također za 80 kuna. Pravi specijalitet. Glavni kuhar Ante Borsić pravi je majstor svoga posla. I ne štedi na kozicama. Salata od piletine, rikole, poriluka, cherry rajčica i naribanih tikvica za 55 kuna, tvrdi fotoreporter, osvježava i zasićuje.

Kajo Pavičin Lanternu vodi zadnjih šest godina i zahvaljujući njemu koji je, kaže, u pogonu od ranog jutra do kasno u noć, sve su namirnice svježe, domaće i kvalitetne.

– Ujutro odmah zovem ribare, poslije obilazim mesnice, u jednoj kupujem jedno, u drugoj drugo i to vam tako ide, što se više trudiš, gostiju je sve više. Samo nema predaha – govori Pavičin. Promet mu nije pao. Čim je otvorio lokal nakon koronazatvaranja, kaže, krenulo je dobro.

Izbor i kvaliteta jela (do 50 bodova) 48

Izbor i ponuda pića (do 15 bodova) 13

Posluga i ljubaznost (do 10 bodova) 10

Dojmovi i prostor (do 20 bodova) 19

Ukupnost ponude (do 5 bodova): 4

Ukupno 94

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije