Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi je ostaviti

'Moja supruga ne želi seks sa mnom - kako da joj povećam libido?'

shutterstock
23.01.2021.
u 20:52

Voli je i zna da ona njega obožava, ali uopće nije zadovoljan njihovim seksualnim životom

- Oženio sam se svojom suprugom znajući da ima nisku seksualnu želju, ali doista sam mislio da ću joj uspjeti zapaliti zanimanje i poboljšati libido. Međutim, nakon četiri godine nema poboljšanja - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Seksologinja otkriva pozicije u kojima će baš svaka žena doživjeti orgazam:

1/1

Voli je i zna da ona njega obožava, ali uopće nije zadovoljan njihovim seksualnim životom. Nije joj ni drago ljubljenje niti maženje. Nekoliko puta je razgovarao s njom o tome, ali ona uvijek izjavljuje da je znao u što ulazim pa nije pošteno od njega da ima neke zahtjeve.

- Seks nije sve u vezi, ali čini razliku između prijateljstva i ljubavne veze. Možda je vaša supruga imala emocionalno hladan odgoj, zbog čega joj se bliskost čini neprirodnom, ili ju je možda nešto u prošlosti promijenilo. Ako to ne možete riješiti, predložila bih savjetovanje kako bi spasili vaš brak - odgovorila mu je Deidre.

Predlažemo da ovaj vikend isprobate odlične pržene krumpiriće koji se lako spravljaju kod kuće!

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar eurofašistoid
eurofašistoid
21:49 23.01.2021.

Dal idu kod bilježnika svaki put kad mu se prihebe? Mislim da ga ne bi tužila Jeleni Veljači ako je samo ovako pita čkepi?

GO
goriodgorijeg
21:06 23.01.2021.

Ostavi ju, najbolji lijek za podizanje libida.

MO
montello
18:53 24.01.2021.

zene znaju biti čudne ostavi je i nadi drugu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije